nubluFoto: Erki Pärnaku
Saund
29. juuli 2020, 11:50

VIDEO | Räppar nublu langeb uues loos jäätiseauto röövi ohvriks

Räppar nublu avaldas muusikavideo värskelt ilmunud loole „Laiaks lüüa“. Muusikavideo režissöör on muusik ise ning selle teostas Mollusk Produktsioon.

„Laiaks lüüa“ muusikavideos kehastub nublu jäätiselao töötajaks, kes vurab mööda Eestimaad jäätiseautoga ringi. Nimelt on Jäätisekuningas, keda kehastab videos muideks Premia jäätisetehase juht Aivar Aus, teada saanud, et toimunud on jäätiseauto rööv ning tehase ainuke vaba töötaja, kelleks osutub nublu, saadetakse autorooli jäätist laiali vedama.

Jäätiseauto teekond algab Keila külje alt ning jätkub Tartu suunas. Järgmine müügipeatus on Elvas, kus nublule jäävad silma kaks ranna äärde tulnud neidu. Teel Tartusse peale võetud hääletaja vajub unustusse ning sõit uute silmarõõmudega Pärnu suunas võib alata. Kuidas ka nublu ise jäätiseauto röövi ohvriks langes? Seda saab teada juba muusikavideost!

„Laiaks lüüa“ muusikavideo materjal saadi purki kolme päevaga ning lisaks tehti ka üks öine võte. „Filmimise ajal olid ööd nii lühikesed, et pidime õhtuste kaadrite kättesaamiseks mõne tunniga piirduma. Võttepaigad asetsesid meil Eesti erinevates nurkades, seega saime palju ringi sõita juba enne võtteperioodi algust. Uute, avastamist väärt kohtade leidmine Eestis oli üks meeldejäävamaid osasid sellest protsessist,“ räägib muusikavideo produtsent Eiko Kink. „Kuidas filmimine välja nägi ning mis takistusi protsessi käigus ületada tuli, seda näeb juba varsti ilmuvast kaadritagusest filmist.“

Värske muusikavideo võttemeeskond oli ühes näitlejatega ligi 30 inimest. Peaprodutsendid on Sander Haugas ja Kaarel Sein, produtsent Eiko Kink, peaoperaator on Joosep Jürisson ning muusikavideo kunstnik on Janis Rizhovs.

nublu järgmised ülesastumised on 31. juulil Tartu lauluväljakul, 1. augustil Tallinnas, klubis Laev, 7. augustil akustilises võtmes ühes Curly Stringsiga Pärnus, Villa Ammendes ning 8. augustil Elvas, Wabriku Hoovis.