Kim Kardashian ja Kanye West 2016. aasta Met Galal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2020, 10:41

KRIISIKOOSOLEK: hüsteeriliselt nuttev Kim kohtus üle pika aja Kanyega

Daily Maili teatel kohtus Kim Kardashian üle nädalate oma mehe Kanye Westiga, kes on Wyomingis redutanud ning sotsiaalmeediasse murettekitavaid sõnumivalinguid postitanud. Taasühinemine olnud pisarateküllane ning seda on tituleeritud lausa kriisikoosolekuks – pole kahtlust, et kuulsa paari abielu vaagub hinge.

Briti kõmuleht avaldas esmaspäevaõhtusest taasühinemisest fotod, kus staaripaari nähti Westi autos tuliselt vestlemas. Kardashian polnud oma räpparist mehega nädalaid näost näkku kohtunud ning otsustas seetõttu lennukiga tema juurde sõita. USA presidendiks saada lootev West oli kampaaniamiitingul paljastanud, et Kim ja tema kaalusid esiktütre Northi ootele jäädes aborti. Veel väitis Kanye Twitteri säutsudes, et naine üritab teda arstide abiga hullumajja panna. Kardshian toonitas  omapoolses avalduses, et tema mehel on diagnoositud bipolaarne häire.

Kohtumine olnud emotsionaalne. "Kim nuttis hüsteeriliselt," kinnitas ajakirja People allikas. "Ta on kõige tõttu väga emotsionaalne, ja ka surmväsinud. Kanye on talle haiget teinud. Ta on püüdnud oma mehega korduvalt ühendust võtta, aga Kanye lihtsalt ignoreerib teda. Seis on kehv."