Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
28. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 29. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kohustusi on palju ning sul lihtsalt ei jää aega lõbutsemiseks. Mingil juhul ära aga loobu positiivsete inimestega suhtlemisest – neilt saad energiat, mida väga vajad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Energiat ja tegutsemislusti on küllaga. Püstitad endale eesmärke, mis on kõrged ja milleni jõudmiseks tuleb kõvasti pingutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Seltsid pigem inimestega, kellega koos oled juba mõndagi läbi elanud. Sinu loomusele omane seiklus- ja uuenduslust on ajutiselt vaibunud, vajad turvalisust ja rahulikku õhkkonda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Su ei jää muud üle, kui minna ühe tüli vahele ja konkreetselt selgeks teha, et on aeg kaklemine lõpetada ja asjad rahulikult selgeks rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui pead pikalt nelja seina vahel konutama, muutud loiuks ja pahuraks. Proovi päeva ajal nii palju kui võimalik õues viibida, kasvõi lõunapausi ajal natukene jalutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Raskusi on kõiksugu tehnikaimedega suhtlemisel. Mida iganes – sa ei saa tööle videomakki või ei printer lihtsalt ei suvatse printida, kuigi sa teed kõike täpselt nii, nagu peab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vaja on keskenduda. Ära lase ennast segada. Ära üldse kuulagi, mida teised räägivad, rääkimata nende probleemidesse süvenemisest. Pane kasvõi kõrvaklapid pähe.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keegi ajab sul tööl närvi nii mustaks, et hakkad analüüsima, kuivõrd sa oma tööga üldse rahul oled ja kas mitte pole käes aeg otsustavaks kannapöördeks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned end kindlalt. Enesetunne paraneb veelgi, kui pead kokku puutuma ninakate tüüpidega. Paned nad kindlalt paika, kuna sinu teadmised ja oskused on paremad kui neil.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg sobib selleks, et korralagedust likvideerida. Võid terve päeva oma tööasjade süsteemi sättimisega tegeleda või kui sa täna tööle minema ei pea, kodus suurpuhastuse ette võtta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei suuda töösse süveneda, mõtted on kuidagi hajevil ja kalduvad pigem inimsuhete teemale. Tahaksid kohtuda vana sõbraga, kes on miskipärast eemaldunud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tegemist on palju, aga suudad oma tööd süsteemselt organiseerida ning oma jõuvarusid targalt jagada, mistõttu kõik toimib kui kellavärk. Õhtul võiksid endale lõõgastust lubada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastal valitsevad meeldivad, omajagu salapärased ja müstilised meeleolud. Rahaasjad sujuvad juhul, kui tegeled alaga, mida tõeliselt armastad. On hea aeg loominguliseks tegevuseks. Võimalik on armuda, ülepeakaela romantiliselt kiinduda. Saad tunda suurt õnne.