Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
27. juuli 2020, 22:41

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 28. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu positsioonil olles peab suutma oma sõnu kontrollida. Keegi on sinus pettunud, sest oled mõtlematult välja öelnud midagi, mille salajas hoidmine oli tema jaoks oluline.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle tundub, et targem on suu kinni hoida ja selle järgi talitada, mida ülemused arvavad. Kas sa tõesti nende peale nii kindel oled, et oma seisukohta polegi?

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead end kokku võtma, tegema olulisi otsuseid. Kõik oleks muidu väga tore, aga keegi üritab ennast su asjadesse segada, sest leiab, et tema on palju targem.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead kellelegi teatama uudise, mis teda just rõõmust lakke kargama ei pane. Tegelikult ei ole see uudis ka sinu enda jaoks rõõmsate killast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jääd teiste sõnu kergesti uskuma, aga on oht, et nad petavad sind. Võimalik, et ka sa ise kipud kellelegi valetama või tahad kuidagi enda huvides alt vedada.

Neitsi
23. august – 22. september

Raske on distsipliinile alluda või täita üha uusi kuhjuvaid kohustusi. Isegi kui pealtnäha tööasju teed, on mõtted ikkagi mujal ja muu tegevuse juures.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõik oleneb sellest, millise pilguga olukorda vaatad. Võib vaadata nii, nagu oleks kõik suurepäraselt, teisalt aga tundub asi lootusetu. Proovi leida realistlik vaatenurk.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled suurepärane strateeg, kes suudab tegevust mitu käiku ette planeerida. Teiste inimeste püüdlustest saad aru, nähes läbi nii kaaslaste kui ka sulle vastu töötavate tegelaste motiive.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kerge sul praegu pole, kuna pead päris palju arvestama teiste inimeste soovide ja tahtmistega. Reegleid kehtestab keegi teine ja oled sunnitud neid paratamatult täitma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tööasjus oled hästi aktiivne, üritad ümberkorraldusi teha. Su eesmärk on õilis – tahad, et nii sinu kui su kolleegide tegevus paremini sujuks ja kiiremini vilja kannaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööasjus on tunda paigalseisu, võib-olla isegi tagasiminekut. Mingid probleemid on sul lahendamata, mingitest tõsiasjadest üritad mööda vaadata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võta välja oma ametijuhend ning võrdle ülesandeid selles oma igapäevase tegevusega töökohal. Kas mitte ei tee sa rohkem, kui nõutakse

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uus eluaasta toob rõõmu ja rahulolu. Oskad elu nautida, saad võtta aega puhkuseks ja pidutsemiseks. Meeldivas seltskonnas tunned end kui kala vees, vastassoost isikud on sinust võlutud. Sugulased vajavad su tähelepanu, on hetki, mil pead tööasju ümber korraldama koduste kohustuste täitmise pärast.