Lisa Marie Presley koos poeg Benjamini ja tütar Rileyga 2010. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. juuli 2020, 16:37

Poja surm võib Lisa Marie Presley taas uimastite küüsi ajada?

Mõni nädal tagasi võttis endalt 27 aasta vanuses elu Elvis Presley tütrepoeg Benjamin Keough. Tema ema Lisa Marie Presley on leinast murtud. Lisa Marie eksmees kasutab aga olukorda kohtuvõitluses nende ühiste kaksiktütarde hooldusõiguse nimel.

Lockwood ja Presley läksid lahku 2016. aastal pärast kümmet abieluaastat, kuid lahutusprotsess ja kohtuvõitlus 11aastaste kaksiktütarde Harperi ja Finley hooldusõiguse nimel on veninud. 3. augustil peaksid ekskaasad kohtu ette astuma. Kuid USA väljaande The Blast käsutuses on dokumendid, kus Lockwood nõuab, et kohus võtaks Lisa Marielt tütarde esmase hooldusõiguse. Muusik toonitab oma muret, et eksnaine võib täiskasvanud poja surma tõttu taas meelemürkide küüsi langeda ning pole sel juhul paslik oma laste eest hoolitsema.

2017. aastal võtsid sotsiaalametnikud tütred Presleylt ajutiselt ära ja toimetasid vanaema Priscilla Presley hoole alla, kuna Lockwoodi arvutist oli leitud lapspornot. 

Kunagisest abielust muusik Danny Keough'ga on Presleyl veel tütar, näitleja ja modellina tuntud Riley Keough. Mullu tunnustas Elvise ainus laps, et on olnud sõltuvuses valuvaigistitest ja opioididest. Opioide määras talle arst kaksikute sünni järgsete valude leevendamiseks. Kuid naisel tekkis kiiresti sõltuvus. Kangete ravimite pruukimise tagajärjel surid nii Lisa Marie isa kui ka eksmees Michael Jackson. Lisa Marie toonitas: tal aitas sõltuvusest üle saada mõte oma neljale lapsele.