Paul NeitsovFoto: Robin Roots
Inimesed
27. juuli 2020, 13:41

Paul Neitsov uut viirusepuhangut ei karda: suhkrut ja vetsupaberit pole koguma hakanud

Kitarrist Paul Neitsov tõdeb, et karaniiniajal võttis ta puhkusest viimast: "Tegin väga tihti veebikontserte, lõin uusi kitarriseadeid ja mängisin pilli viis tundi päevas."

Viirusepuhang lükkas nii mõnegi muusiku elu pea peale ning Paul Neitsovi sõnul oli just teadmatus tema arvates kõige hullem. "Ma võtsin päev korraga, sest ei teadnud, mis saab. Väike hirm oli ikka, aga ma arvan, et see on normaalne."

Tavapäraselt seltskondlik ja suhtlev töö asendus nüüd stuudioseinte vahel harjutamisega. "Karantiiniaeg oli minu jaoks väga tegus. Tegin väga tihti veebikonserte, lõin uusi kitarriseadeid ja mängisin pilli viis tundi päevas," räägib Paul, kuidas rahulikum aeg talle tegelikult meeltmööda oli. "Minu jaoks oli see igati positiivne aeg. Eks maailmas toimuv oli ikka rusuv ja ei teadnud, mis edasi saab, aga hoidsin rõõmsat joont."

Karantiiniaega ei lasknud Paul tühja, vaid sisustas nii enda kui ka kuulajate päevi ligi 40 veebikontserdiga. "Tegin neid järjepidevalt ja alati oli inimesi vaatamas. Sain head tagasisidet, et ma neid nii palju tegin," ütleb kitarrist.

Jutud uuest viirusepuhangust muusikut ei hirmuta, vaid pigem võtab ta praegusest vabadusest viimast. "Õnneks minu tuur lõppeb augusti keskel. Planeerime kontserte sügisesse ka, sest ei saa ju täiesti plaanideta olla. Ma pigem olen valmis, et ei tule teist lainet. Suhkrut ja vetsupaberit pole koguma hakanud."