Kim Kardashian ja Kanye WestFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. juuli 2020, 11:43

Kanye palub Kimilt abordiplaani paljastamise eest vabandust

Kanye West palub oma naiselt Kim Kardashianilt avalikult andestust viimase aja sõnavõttude pärast. USA presidendiks kandideerida sooviv räpituus paljastas, et tema ja Kim olid kunagi kaalunud oma esiklapse aborteerimist. Veel süüdistas Kanye oma naist ja ämma vandenõu sepitsemises ja valgete ülemvõimus.

"Tahaksin oma naiselt Kimilt vabandust paluda eraasja avalikustamise eest," säutsus 43aastane räppar Twitteris. "Ma ei toetanud teda, nagu tema on mind toetanud. Tahan Kimile öelda, et ma tean, et tegin sulle haiget. Palun anna andeks. Aitäh, et oled minu jaoks alati olemas olnud."

Mitme USA meediaväljaande teatel käis West laupäeval pärast oma avalduse tegemist haiglas, kuid ei jäänud sinna kauaks.

Nädal tagasi väitis West Twitteri säutsuvalangus, et Kim üritas teda vaimuhaiglasse toimetada. "Kim üritas võtta kaasa arsti, kes mind kinni paneks," kirjutas räpituus. "Kui mind pannakse trellide taha Mandelat ... Siis te kõik teate, miks."

Teises netipurskes kinnitas West, et tahab Kardashianist lahutada. Samas süüdistas ta Kimi ema Kris Jennerit valgete ülemvõimu demonstreerimises. Räpistaar on avalikkusele paljastanud ka selle, et kui Kim jäi nende esiktütre Northi ootele, kaalusid nad abordi tegemist. "Ma oleksin peaegu oma tütre tapnud!" ahastas Kanye oma esimesel kampaaniamiitingul pisarsilmi. 

Kim Kardashian on omapoolses avalduses palunud avalikkusel oma pere privaatsust austada - ta toonitas, et Kanyel on diagnoositud bipolaarne häire. TMZ.comi andmeil on räppar redutanud juba üle nädala Wyomingis, et Kimiga mitte kokku puutuda. Kanyel on külas käinud sellised kuulsad sõbrad nagu Dave Chappelle, Damon Dash ja Justin Bieber.