Noortebänd 2019Foto: Linda-Liis Eek
Noortebänd
27. juuli 2020, 11:11

TULE GARAAŽIST VÄLJA: Noortebänd 2020 demovoor on avatud!

Eesti suurim ja vanim bändikonkurss Noortebänd tuleb taas ning ootab artistide demolugusid 20. augustini. Kõik kuni 26aastased muusikud on oodatud konkursile, registreerides end bändi või üksikartistina Noortebändi veebilehel. 

Sarnaselt eelmistele aastatele on konkursil neli vooru: demovoor, kaks poolfinaali ja finaal. Demovoorust valitakse poolfinaali kokku 12 koosseisu, kes hakkavad omavahel võistlema järgmistes voorudes.

Sel aastal tähistab Noortebänd 20. tegutsemisaastat. Pikaaegselt peakorraldajalt Märt Trumanilt võtab sel aastal tähtsa ameti üle Taavi Luik.„Noortebänd on olnud pea 20 aastat suurepärane platvorm eneseteostuseks ja enesetõestuseks noortele, kes soovivad muusikavaldkonnaga enda tulevikku siduda. Uus tiim ootab noori ja entusiastlikke muusikuid osalema,” julgustab ta kõiki noori muusikahuvilisi konkursist osa võtma.

Esimese Noortebändi konkursi võitis Toomas Olljumi bänd, kes on täna tuntud näiteks Lenna, Miljardite, Ewert and the Two Dragons, Irise, Frankie Animali ja Gram-Of-Funi managerina. Varasemalt on konkursilt saanud tuule tiibadesse Ziggy Wild, The Boondocks, Frankie Animal, Sibyl Vane, Andres Kõpper ehk NOËP, Karl-Erik Taukar ja Grete Paia.

Esita oma lugu konkursile Noortebändi registreerimislehel www.noorteband.ee.