Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 27. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praeguseks peamiseks probleemiks põikpäisus. Püsid tuima järjekindlusega oma arusaamade juures, ehkki muutlikes oludes sujuvalt hakkama saamiseks oleks vaja paindlikkust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pane paika kaugemad eesmärgid, need olgu pingutamist nõudvalt kõrged, kuid siiski reaalselt saavutatavad. Saad ju väga hästi aru, et edu ei saagi tulla üleöö.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Nii mõnegi ammust ajast meeles mõlkunud soovi võiks konkreetseks plaaniks vormida ja seda ka teostama hakata. Suudad seda vaid juhul, kui mingist muust tegevusest loobud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Praegu ei ole üldse hea aeg selleks, et end mingitele uutele piirangutele allutada. Kui tahad midagi muuta, tee seda tasapisi, ettevaatlikult ja ennast hoides.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tee esmalt ikka usinasti töö ära, küll siis ka lõbutsemiseks aega jääb. Kui oma ülesanded õigeaegselt ja korralikult täidad, saad tõestada, et oled hoolikas ja tubli.

Neitsi
23. august – 22. september

Tekib olukordi, kus ilmneb, et sul on nii kogemusi kui teadmisi üksjagu rohkem kui nii mõnelgi kaaslasel või konkurendil. Oma häid külgi pole mõtet tagasihoidlikkusest varjata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled endale seadnud kõrgemad eesmärgid, kuid eeskätt tuleb rinda pista igapäevaste ülesannetega, lahendada pisiprobleeme ja ületada takistusi, mida pidevalt su teele tekib.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ennekõike oled praegu orienteeritud raha teenimisele. Ka kaasinimeste hindamisel on sulle küllaltki tähtis see, et nad majanduslikult heal järjel oleksid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suudad justkui möödaminnes vastutust teiste õlule lükata ja leiad alati kellegi, kes on targem ja head nõu annab. Praegu aga ei õnnestu see kuidagimoodi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on järjekindlust ja vaimujõudu, süvenemisvõime on suurepärane. Samas on tööpõld lai ja oluline see, et asjasse sisse minnes tervikpilt silme eest ei kaoks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub mõelda äri- ja rahaasjadele, tasapisi uusi plaane sepitseda. Võimalik, et sul õnnestub sõlmida leping või kokkulepe, mis pikemas perspektiivis edu tuua tõotab.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaist on hea ja kui enne tegutsemist natuke oma tundeid analüüsid, valid ikka õige tee. Võid ka riski peale minna, kui sisetunne sul seda teha lubab.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Marsi ja Merkuuri kvadraadi mõju all algaval aastaringil oled julge ja aktiivne. Näed maailma kui võitlustandrit, kus tahad end pidevalt maksma panna. Võistlusmoment käivitab sinus tungi jõuliselt edasi püüelda. Ole ettevaatlik liikluses ning väldi ekstreemsustega tegelemist.