Anneli LaheFoto: Alar Truu
Inimesed
26. juuli 2020, 13:43

„Kodutunde“ toetajad algatasid petitsiooni: võitleme selle nimel, et saaksite edasi tegutseda, sest teid vajatakse (7)

Ajal, mis Kanal 2 tegi teatavaks, et on lõpetanud koostöö „Kodutunde” produtsent Kristi Loigoga, hakkasid saate toetajad rääkima, et saade võiks kolida TV3-e. Selle toetuseks on nüüd alustatud petitsioon.

Reedel, 24.07 algatatud petitsioon  "Me soovime Kodutunnet TV3 ekraanil näha" on siiani kogunud juba 625 allkirja ning selle autoriks on Maris Sikk. 

„Kodutunne" peab jääma. Mitte ükski teine saade ei saa seda asendada. Te olete üks vahva meeskond. Me kõik võitleme selle nimel, et saaksite edasi tegutseda, sest teid vajatakse,” seisab petitsioon.com lehel. 

Statistika näitab, et saate toetajaid on üle Eesti. Kõige rohkem allkirju on Tallinnast ja Tartust, aga saate austajaid on ka Tõrvast, Jõgevalt ja Põltsamaalt. 

Petitsiooni jagas oma lehel ka saatejuht Anneli Lahe. "Nii armas! Meie vaatajad on algatanud petitsiooni. Olen ikka südamest puudutatud ja tänulik," kirjutab ta.

Petitsiooni algatanud Maris Sikk kirjutab 18. juulil Facebookis: "Mina julgen samuti väita käsi südamel, et kogu meeskond on olnud alati hinge ja suure südamega asja juures ning annetuste raha läheb ikka abivajajatele nii nagu kõik eelmised aastad!"

Maris avaldab julgelt Facebookis arvamust, millel on ka hulganisti poolehoidjaid. "Mis te arvate, et inimesed, kes "Kodutunnet" teevad, ise palka ei saa? Niisama teevad seal tööd, tasuta? Arvate, et nad elavad niisama õhust ja armastusest? Totakad inimesed olete, kes ei suuda nii kaugele mõelda. Nad on ka inimesed ja ei pea tasuta tööd tegema. See on nende jaoks samasugune töö, nagu teile teie oma või minule minu töö. Mis te arvate, mille eest siis need inimesed oma arveid maksavad ja elavad? Kõigil on ju pered ja kohustused," kirjutab ta.