Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
25. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 26. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi võib üritada tüli norida. Kaitse ennast, aga unusta see kõnekäänd, nagu oleks parim kaitse rünnak. Kui oled kindel, et sul on õigus, pole põhjust ründavaks kaitseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõnes mõttes hindad kaaslasi üle – lootes, et nad suudavad su soove silmist või ridade vahelt lugeda. Oled pettunud, kui teised ei tegutse nii, nagu sina tahaksid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled suhtlemisaldis ja naudid lõbusat seltskondlikku läbikäimist. Ka kõik kunsti ja kultuuriga seonduv võib sind paeluda ja sügavaid elamusi pakkuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul jätkub nii auahnust kui usku oma võimetesse, ent vaid enesele lootmisest ei piisa – edu saavutamiseks on oluline, et sul oleks kindel seljatagune.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ammust ajast su tegemisi seganud probleemidest on võimalik üle saada. Oskad oma vaatenurka muuta, seetõttu märkad lahendusteid, mida varem näha ei suutnud.

Neitsi
23. august – 22. september

Tule igapäevasest rutiinist välja, vaata maailma avarama pilguga. Seni mõistetamatuks jäänu saab arusaadavaks, kui püüad asju teise vaatenurga alt kaeda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhtlemine on sinu jaoks meeldiv ja loomulik tegevus. Kontaktide loomine läheb lihtsalt ja loomulikult. Oskad erinevate inimestega ühist keelt leida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Juhindud tegevuses pigem tunnetest kui mõistusest. Teised inimesed ei pruugi käituda sinu ootustele vastavalt ja see viib sind kergesti emotsionaalsest tasakaalust välja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Küllap saad informatsiooni, mis aitab sul selgusele jõuda, millised su plaanidest on teostatavad ja mis tuleks kõrvale lükata. Siis saad keskenduda sellele, mis on kõige tähtsam.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on oma arvamus ning sulle tundub loomulik, et sa seda enda teada ei hoia. Esitad oma seisukohti selgelt ja valjuhäälselt, oled valmis vaidlema ja õiguste eest võitlema.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled seotud, tasub mõelda sellele, mismoodi suhtesse värskust tuua. Tasub koos kallimaga midagi uut ja pöörast ette võtta. Uute kontaktide loomine sujub justkui iseenesest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Januned seikluste järele. On hea aeg matkamiseks ja reisimiseks, kusjuures oluline roll on sellel, kellega koos neid tegevusi ette võtad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval aastaringil on sul mitmeid võimalusi oma tegevusvälja avardamiseks. Sa ei pea kuigi palju pingutama, sul lihtsalt veab! Suudad mõelda loogiliselt, samas aga on tugev ka intuitsioon. Eriti edukas on aasta juhul, kui teed loomingulist tööd. Hingerahu annab hobidega tegelemine.