Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 25. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võta aega kallimaga kahekesi olemiseks, mõtle välja midagi rahulikku ja romantilist. Ole avatud, aga eelkõige valmis ka teda kuulama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled olnud tubli ja saanud hakkama tingimustes, kus nii mõnigi teine oleks olnud abitu. Pole ime, et oled väsinud, sul on täielik õigus puhata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige usaldusväärsemad kaaslased on sugulased ja pereliikmed. Lisaks sellele, et nendega isiklikke asju ajada, võib nüüd suurepäraselt edeneda ka ühine äriline tegevus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Meeleolu võib olla heitlik, isegi juhul, kui midagi halvasti ei lähe. Kipud mälestustes ringi ekslema ja möödunud aegu idealiseerima. Targem oleks mõelda, kuidas elada siin ja praegu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad kutseid sünnipäevadele või muudele pidudele. Kui tänaseks õhtuks tekib mitu varianti, vali pigem üritus, kus saad viibida koos inimestega, keda juba pikka aega tunned.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind tahetakse kaasa kiskuda põnevasse ettevõtmisse, aga kuna see eeldab ka teatavat riskimist ja tundmatute oludega kokku puutumist, proovid sa vastu seista ja eemale jääda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid näha-kuulda midagi niisugust, mis on küljest põnev, samas aga ka kuskilt otsast sulle kasulik. Teiste inimeste saladuste teada saamine annab sulle võimu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Üksinda olemine ei mõju sulle praegu kuigi hästi – mahajäetuse ja kurbuse tunne on kerge tekkima. Niisiis leia võimalusi olla inimeste keskel.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled seltskondlik ning tekitad teistes soovi sinuga suhelda, nii ei pea sa muud tegema, kui inimeste sekka ilmuma ning su ümber koguneb peagi igati vahva seltskond.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Eelistaksid olla neutraalsel positsioonil ja mitte sekkuda teiste konfliktidesse. Praegu ei ole see paraku võimalik – keegi teeb kellelegi liiga ning oleks vale seda kõrvalt vaatama jääda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik on kohata vana armastust, kedagi niisugust, kelle pärast oled kunagi pisaraid valanud. Praeguses valguses ei saa sa aru, kuidas temast nii vaimustuses said olla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea aeg püstitamaks pikemaajalisi eesmärke ja koostamaks plaani nende saavutamiseks. Annad endale aru, et edu ei tule üleöö – tuleb tööd teha ja vaeva näha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal on sul tänu optimistlikule meelele ja enesekindlusele lihtne edasi liikuda. Oled hea organisaator, tõmbad teisigi oma tegevusse kaasa. Oled seltskonnas populaarne ja naudid meeldivate inimeste tähelepanu. Oluline on pidevalt õppida ja ennast arendada, aeg sobib ka reisimiseks.