Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
23. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 24. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Äritegevuses on oluline arvestada teise osapoolega. Selleks, et teiste ootused ära tabada, pead olema tähelepanelik. Oma sõnu tuleb hoolega kaaluda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tuleb midagi vastutusrikast, kuid ebameeldivat ära teha. Kui oled sellega kenasti hakkama saanud, võib sind õhtupoolikul ees oodata südantsoojendav üllatus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on raske aru saada, mida teised inimesed mõtlevad, aga igatahes aimad sa, et nad ei räägi otse, vaid tõe pead sa välja lugema kuidagi peenemalt, ridade vahelt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

On asjaolusid, mis su tegevust häirivad ja närvi mustaks teevad. Isegi kui püüad, ei ole sul võimalik kõiki takistusi teelt kõrvaldada, paljugi sõltub teistest inimestest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Äri- ja rahaasjade ajamisel võib tekkida lahkhelisid kaaslastega. Kriitiliseks kisub juhul, kui tegemist on ühise rahaga seotud tehingutega.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle tundub, et võimalusi on, kipud tegevusse sööstma ilma korraliku planeerimiseta. Näed küll tervikpilti, ent detaile sa ei märka, nii võib juhtuda, et takistused ilmnevad liiga hilja.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui pead kiiresti otsuseid tegema või mitme asjaga korraga tegelema, satud segadusse. Ikka kipub miski ununema, ka tähtaegadest kinni pidamine ei pruugi õnnestuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et sul on minevikus mingid asjad klaarimata jäänud ja keegi kannab hinges sinu vastu kadedust või viha. On oht, et selline inimene üritab sinu püüdlusi nurja ajada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegevus võib mõnevõrra takistatud olla. Selle asemel, et toore jõuga edasi punnitada, proovi välja selgitada põhjused, mis hoogu maha võtma sunnivad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled kohustuste alla mattunud. Selles ei saa kedagi teist süüdistada – ise sa nõustud paljugi enda kanda võtma, sul on raske „ei“ öelda, kui keegi sulle tööotsa või lisaülesannet pakub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mingi segaduse põhjustamises süüdistatakse sind. Võimalik, et vea sa tõesti tegid, samas ei ole su patuoinaks tembeldamine õigustatud. Räägi sellest õige inimesega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled kohusetundlik, eelistad töiseid toimetusi lõbusatele ettevõtmistele. Mõjud usaldusväärselt, kaaslased julgevad sinuga tõsistest asjadest rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastal oled taiplik ja valmis oma teadmisi mitmes vallas rakendama. Tegutse mõõdukas tempos, liigne kiirustamine toob tagasilööke. Väga olulist rolli mängivad sõbrad ja mõttekaaslased, nendega koos liigud lähemale pikaajalistele eesmärkidele ning oma eluülesande täitmisele.