Ellen DeGeneresFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. juuli 2020, 15:44

Ellen DeGeneres polegi nii meeldiv? Endised töötajad toovad tõe päevavalgele

62aastast vestlussaatejuhti Ellen DeGeneres on tabanud mitmed väited, mille kohaselt on töötajad tundud pidevat hirmu tema alluvuses töötades. Kümme endist töötajat kirjeldasid BuzzFeedile, kuidas nad pidid vestlussaates rinda pistma rassismi ja pideva hirmutamisega, vahendab Mirror. 

Ellen DeGenerese töötajad on väidetavalt rõõmsad selle üle, et naise tõeline pale on paljastatud ning aina rohkem inimesi on hakanud rääkima enda kogemustest saates esinenud mürgisest atmosfäärist. „Ta arvas, et see kõik oli vaid mõndade vihkajate hapud viinamarjad. Kuid see pole vaibuv asi – neid lugusid tuleb aina rohkem juurde,” rääkis üks allikas. Väidetavalt on Ellenil raske leppida antud olukorraga, kuna ta ei uskunud, et neid inimesi on nii palju.

Arvatakse, et „The Ellen DeGeneres Show” saates töötajad toetavad üksteist, kuid reaalsus on midagi muud, mistõttu tuntakse rõõmu, et nende „mürgine töökeskkond” on avalikkuse ette viidud ning saavad enda kogemustest rääkida. „Nad on õnnelikud, et tõde - mis on pikalt olnud avalik saladus selles tööstuses - pälvib lõpuks suuremat huvi,” ütles allikas.

Elleni juurde tööle asudes peab allkirjastama mitteavaldamislepingu. „Te ei saa midagi öelda, isegi mitte toredaid asju. Ja ka mitte siis, kui teid vallandatakse või kui olete töölt lahkunud mitu aastat tagasi,” rääkis üks töötaja.

Saateprodutsendid Ed Glavin, Mary Connelly ja Andy Lassner on ühises avalduses kirjutanud, et nad on 16 aasta jooksul püüdnud luua avatud, turvalise ja kaasava töökeskkonna.

Nad lisasid: „Meil on tõsiselt kahju teada saada, et kasvõi juba ühel inimesel meie saate perekonnast on olnud negatiivne kogemus.”