Isac ElliotFoto: Erlend Štaub
Inimesed
23. juuli 2020, 15:17

Isac Elliot suudlusest Liis Lemsaluga: minu poolelt oli see kindlasti alkohol

Jaanuaris Eesti muusikaauhindade järelpeol lõbusalt aega veetnud Liis Lemsalu ja Isac Elliot jäid toona kaamerate ette eriti meelsas tujus. Siiani polnud kumbki juhtunut kommenteerinud, kuid nüüd avas Isac Elliot lõpuks sel teemal suu.

"Ma ei oska öelda, mis see Liisi poolt oli, kuid minu poolelt oli see kindlasti alkohol, 100%" sõnas noor muusik portaalile sky.ee.

Kas tulevikus aga tuleb ühine lugu? "Ma ei teagi.. ma arvan, et ma võiksin temaga koostööd teha küll. Ta on väga tore ja meie vahel on kõik hästi. Me ei ole pärast minu Eestis käimist väga tihedalt suhelnud, aga miks ka mitte!" lisades, et kui see hüpoteetiline lugu peaks kunagi sündima, peab Liis ise Isacuga ühendust võtma.

Refereeritud artikli täistekst portaalis sky.ee.

Jaanuaris kirjutas Soome ajakiri Seiska, et Eesti muusikaauhindade jagamise järelpeol nähti aasta popartisti tiitliga pärjatud Liis Lemsalut ja Soome popstaari Isac Ellioti musitamas ja kallistamas. 

"Meeleolu oli väga armastav, nad veetsid terve õhtu koos," kirjutas Seiska ja lisas, et kaheksa-aastane vanusevahe ei tundunud paarikest häirivat - nad olla kallistanud ja musitanud üsna avalikult. Loe lähemalt SIIT, kuidas Liis Lemsalu toona olukorda Õhtulehele kommenteeris.