Megan FoxFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. juuli 2020, 10:37

Megan Fox ja Machine Gun Kelly arutlesid astroloogiga tuleviku teemal

Meghan Fox ja tema uus kallim, Machine Gun Kelly, andsid esimese ühise intervjuu, kus lasid muu hulgas lugeda oma astroloogilisi kaarte ning naine vihjas endale kui mehe tulevasele abikaasale, vahendab Daily Mail. 

34aastane Megan ja 30aastane Kelly rääkisid taskuhäälingus astroloog Susan Milleriga ning arutlesid, kas Megan on Kelly tulevane abikaasa ning kas neil saab olema veel lapsi, olgugi, et paarike on kohtamas käinud vaid paar kuud. 

Räppar, kel on ekspruudi Emma Cannoniga 12aastane tütar, uuris, kas ta saab veel lapsi, mispeale astroloog vastas, et kui Kelly kavatseb veel lapsi saada, saab ta tütre. Meganil on eksi Austin Greeniga kolm poega ning naine ütles, et näeb räpparit oma hingesugulasena. 

Megan ja Kelly kohtusid filmi "Midnight" võtetel. "Tundsin kohe sügaval hinges, et sellest tuleb midagi," rääkis Megan. "Teadsin kohe, et tegu on kaksikleegiga - kaksikleek tähendab kõrgema taseme hinge, mis on samal ajal kahes kehas. Seega oleme me sama hinge kaks pool. Ma ütlesin talle seda peaaegu kohe, sest tundsin seda khoe," sõnas Megan. 

Megani eksmees Brian on varasemalt rääkinud, et nende abielu purunemises ei ole süüdi petmine. "Ta kohtas üht meest, Colsonit, võtteplatsil. Ma ei ole teda kunagi kohanud. Oleme Meganiga temast rääkinud ja nad olid sel hetkel lihtsalt sõbrad," rääkis Brian.