Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
22. juuli 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 23. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad! 

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu ja rammu sul jagub, samal ajal oled kahe jalaga maa peal, seesmiselt rahulik ja kindel. Sul on julgust, et alustada pikka aega ja palju vaeva nõudvate tulutõotavate töödega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg on soodne õppimiseks ja uurimiseks, võid avastada midagi väga põnevat. Võimalik on ka uue suuna leidmine või töökoha vahetus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad olukorda kontrollida. Sulle tundub, et teiste otsused on pigem valed. See ei ole küll praegu lihtne, aga üritad ikka ohjasid enda kätte haarata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on ülesanne täita, aga viivitad alustamisega. Kui seda takistavad tegemast su enese sisemised hirmud ja kõhklused, püüa neid endale teadvustada ja seeläbi nendest üle saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Millal kodus suuremaid ümberkorraldusi tegid, midagi remontisid või ümber kujundasid? Kui su fookus on viimasel ajal mujal olnud, tasub nüüd end perele ja kodule pühendada.

Neitsi
23. august – 22. september

Inimene, kes sulle väga meeldib, tekitab sinus samas ka ebakindlust. Ära karda temaga suhelda, muidu jätad mulje, et oled ülbe ja ükskõikne.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Töös tekib tõrkeid, mida sa kuidagi pole suutnud ette näha, aega ja vaeva läheb palju. Ka armusuhete arendamine ei lähe kuigi libedalt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Taas tasub töösse võtta vanad asjad, mis kõige paremini välja ei tulnud – nüüd olen targem ja kogenum, oskad varem tehtut asjalikult kohendada ja parandada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tööl on pingeline, aga ka lähedaste ootused on suured. Keegi loodab, et just sina teda aitad. Keeruline on leida aega ja jaksu selleks, et kõigega hakkama saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei ole kaaslaste tegevusega rahul, aga sa ei oska neid motiveerida. Kui kasutad survemeetodeid, tekib vastuseis, mis võib osutuda ootamatult tugevaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Rutiin väsitab. Siiski ei tohiks sa vana ja äraproovitu suhtes põlgust üles näidata, sest sinu hoolimatus võib pöörduda sinu vastu. Oska väärtustada ja hoida seda, mis sul olemas on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ka kõige argisemaid asju tehes ei lähe kõik kaugeltki nii, nagu sa ette oled näinud, töistes olukordades ristuvad teed inimestega, kelle vastu tekib vägagi isiklik huvi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Oled algaval aastaringil enesekindel ja julge. Tead, et oled paljugi väärt, usaldad iseennast ja oma elu. Kui aktiivselt tegutsed, võid aluse panna õnnelikumale tulevikule. Armusuhteis oled domineeriv. Ootad armsamalt ehk liigagi palju ja võid mõttetutes olukordades armukadedaks muutuda.