Kenneth Rüütli ja Alice Heinmets koos pisipoeg RubenigaFoto: Erakogu
Inimesed
22. juuli 2020, 15:28

ARMSAD FOTOD | Räppar Kenneth Rüütli sai isaks: poeg on nagu meie peegelpilt

"Emotsioonid on muidugi ülevad! See on meie pere jaoks ülimalt rõõmus uudis. Poiss on tugev ja oleme väga õnnelikud,” õhkab ansambli Põhja-Tallinn räppar Kenneth Rüütli, kes sai pisipoja isaks.

Kennethi ja tema kaasa Alice Heinmetsa perre sündis poeg 6. juulil. Uuel ilmakodanikul ja värskel emal läheb väga hästi. “Ta on väga rahulik laps ja üsna meie moodi, oleme ise ka rahulikud. Usun, et siin ei saanudki teistmoodi minna. Öeldakse, et laps tuleb oma vanemate moodi ja seda on näha - poiss on nagu meie peegelpilt,” ütleb räppar.

Pisipoeg sai ägeda nime Ruben. “Konkreetset põhjust nime valikul ei olnudki, aga Ruben jäi kuidagi kõrvu. Meil oli palju variante, aga see nimi jäi kõlama ja oli välja valitud juba enne kui teadsime, et sünnib poiss.”

Ruben on peaaegu kolmenädalane ja esimesed nädalad on perel möödunud üllatavalt hästi. “Ta on tõesti väga rahulik laps. Meil on ka väikesed nipid, kuidas poissi rahustada või magama panna, näiteks laulame talle toredaid laule.” 

"Ruben on nagu meie peegelpilt," ütleb Kenneth Foto: Erakogu

Kenneth räägib, et pärast poja sündi tuli neil ületada ka üks raskem hetk, kui mees pidi kallimast ja lapsest nädala eemal viibima. “Naine oli pojaga nädala haiglas, kuna lapsel oli veidi kõrgem põletikunäitaja. Ma ei näinud neid nädal aega ja ei teadnud, kuidas neil läheb. See oli üsna stressirohke,” tunnistab Kenneth.

“Ma usun, et meie süsteemis võiks pereväärtused olla natuke rohkem au sees ja isadel peaks olema võimalus pere jaoks olemas olla. Koroona tõttu ei lastud isasid haiglatesse ligi, sünnitusele küll lasti, aga perepalatitesse ei pääsenud, ja see oli üsna raske,” räägib mees. “See süsteem võiks olla paremini üles ehitatud. Võtsin ühendust ka haigla juhtkonnaga ja uurisin, kas on mõni võimalus peret näha, aga sealt tuli vastus, et seadus on selline. Kõigele vaatamata oli haigla personal vastutulelik,” kiidab Kenneth siiski.