Päriselus on Triinu Liis ja tema stripparist kallim Justin teineteisest kaugel eri riikides, aga see ei sega sugugi TikTokis koos tegutsemist.Foto: Ekraanitõmmis/tiktok.com/@meettheleos
Inimesed
22. juuli 2020, 14:01

VÄRISE, KONKURENT?! Mida arvab Marco Tasane suunamudija Triinu Liisi stripparist poiss-sõbrast?

Suunamudija Triinu Liis Epneri stripparist poiss-sõber Justin McNairn kogub aina rohkem tuntust TikTokis, kus tema sensuaalsed videod ei jäta neidusid külmaks. „Kindlasti oleks ta konkurent, sest inimesed tahavad ikka midagi uut,” räägib Eesti tuntuim meesstrippar Marco Tasane hetk pärast Justini videote vaatamist.

Justin McNairn elab praegu Austraalias, kuid tal on plaanis tulla varsti Triinu Liisi juurde Maarjamaale. Mida arvab võluva aktsendi ning liikuva kehaga Justinist aga samal erialal tegutsev Marco Tasane? „Keha ja plastilisus on hea. Samuti ka tätoveeringud, mis on viimastel aastatel trend,” loetleb Marco austraallase häid omadusi.

Kas Justin pakuks konkurentsi ka Eesti stripparitele? „Kindlasti oleks ta konkurent, sest inimesed tahavad ikka midagi uut,” leiab Marco. Ta lisab, et siinmail on stripparite järelkasv on olemas, kuid enamik neist on venelased.

Marco Tasane Foto: Martin Ahven

Tasase sõnul ei pea meesstripparid kaua vastu, sest trenn on väga tähtsal kohal. „See pole nii, et käid kaks aastat trennis ja sellest piisab – vorm hakkab kaduma ju. Stripparil võiks olla ikka sportlik keha mitte õllekas. Samuti paks nahk, sest on ikka veel inimesi, kes arvavad, et striptiis on prostitutsioon,” ütleb mees. Soomes tööl olles oli neil palgalehel isegi kirjas „seksikas lahtiriietuja”.

Marco ei saanud aga ühest asjast aru – kui tema pani TikToki videoid, kus ta oli bokserite väel, siis need keelati ära. Justini puhul pole bokseritest aga probleemi! „Aga ma nagunii ei tegutse enam seal, sest minu jaoks tundus Tiktok pärast seda intsidenti nii lapsik,” ütleb Marco lõpetuseks.