Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
21. juuli 2020, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 22. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vaimse töö tegemine sujub hästi, mõttetegevus on kiire ja täpne. Samas oled enesekindel ja ka enesekeskne. Kipud end põhjendamatult kõige targemaks pidama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Asjaajamine lähedaste sugulastega sujub kenasti. Saate ehk tähtsa teema selgeks räägitud, jõuate kokkuleppele. Ka vanemad inimesed suhtuvad sinusse austusega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tahad palju suhelda, põnevatest ettevõtmistest osa saada. Tavapärasteks tegemisteks pole kuigipalju aega, tõttad ühest kohast teise, uutele kohtumistele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kerge ja kena päev, kui suudad asju rahulikult võtta, ei põe liialt mineviku pärast ega ürita teha detailseid tulevikuplaane. Elu siin ja praegu on hea ja huvitav.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Täna kell 10.36 jõuab Päike oma taevasel ringkäigul Lõvi sodiaagimärki. Algab kuu aega kestev periood, mil just sina oled tähelepanu keskpunktis. Naudi täiega!

Neitsi
23. august – 22. september

Elutempo on pigem aeglane, kavandad oma tegevust ja püsid kenasti ajagraafikus. Ehk jõuab lõpusirgele projekt, millega oled pidanud palju vaeva nägema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oluline on uute teadmiste hankimine. Kui oled õpingutega seotud, kujuneb päev edukaks. Seda ka juhul, kui sa ei õpi ise, vaid jagad teadmisi teistele inimestele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on võimalik teha palju head või korraldada paras segadus. Paljugi on sinu kätes. Arvesta esmalt sellega, et kallis inimene loodab sinu peale väga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ärritud kergesti, suhtlus kolleegidega võib kujuneda närvesöövaks nii sulle kui neile. Ürita end rahustada füüsilise tegevusega, mine treeningule või spordi värskes õhus.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled armsama suhtes nõudlik, lähtud iseenda soovidest ja kipud talle tingimusi esitama, seda ka seksuaalses plaanis. Püüa asju ka teise vaatepunktist näha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled lähedase inimese pärast mures. Sulle tundub, et ta teeb endale liiga armastades kedagi, kes tast piisavalt ei hooli. Et sa olukorrast piisavalt ei tea, ära sega end asjasse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled valmis teiste heaolu nimel pingutama. Kuid sa pole seejuures isetu, ootad tähelepanu. Kui tunned, et sinust piisavalt ei hoolita, muudab see sind nukraks, aga ka kiuslikuks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk või Lõvi! Algamas on edasiviiv, palju võimalusi pakkuv aastaring. Ole tegus ja kasuta see aeg maksimaalselt ära! Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea päris kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.