Amber HeardFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. juuli 2020, 11:24

Uus teooria: kas Amber Heard mõtles sõpradega välja plaani, kuidas Johnny Depp süüdi lavastada?

Amber Heard ja Johnny Depp sõdivad endiselt kohtus ning tundub, et naise jaoks ei lähe asjad just nii, nagu ta sooviks. Heardi süüdistatakse selles, et ta mõtles koos kahe sõbraga välja plaani, kuidas lavastada oma toonane abikaasa Johnny Depp süüdi rünnakus, mida tegelikult ei toimunudki.

2016. aasta 21. mail kutsuti politsei paari katusekorterisse, sest väidetavalt oli Depp naist rünnanud ja korteris laamendanud. Eelmisel nädalal andsid toona kohale läinud politseinikud tunnistusi ja ütlesid, et ei näinud Heardi kehal ühtegi vigastust ega korteris mingeid kahjustusi. Ka teised tunnistajad on kohtus sama öelnud, vahendab DailyMail.

Amber väidab, et pärast tema ründamist peksis Depp segi kaks katusekorterit – ühe, kus nad koos elasid, ja teise, mida naine kasutas kontorina ja kus ta hoidis oma isiklikke asju.

Naine ja tema sõbrad Rocky Pennington ning Josh Drew väidavad, et Johnny peksis segi köögi, klaasist laua, seinad ja mööbli ning seda veinipudeliga, mida ta kasutas kurikana. Teises korteris lõhkus ta Heardile kuulunud asju.

"Mina arvan, et teie, Rocky Pennington ja Josh Drew panite pead kokku ning tulite lagedale segi pekstud korterite plaaniga. Te olete kõik öelnud, et politseinikud pidid seda nägema," sõnas Deppi esindav Eleanor Laws Heardile.

Kui naiselt küsiti, kas eelmisel nädalal tunnistanud Los Angelese politseinikud valetasid, vastas ta, et neid võis mõjutada meedia, kes kirjutas peagi pärast 21. maid, et naine võttis Deppi vastu lähenemiskeelu. Ta arvas, et nad ei tahtnud vastutust võtta selle eest, et teinud oma tööd piisavalt hästi, kui nad sündmuspaigale kutsuti, ja seetõttu ei rääkinud nad ka vigastustest ega kahjustustest.

Kohtus näidati ka pilte Heardi näost, millel olid sinikad. Naine väidab, et need tekitas Depp, kui mees viskas teda telefoniga. Laws väidab, et fotodel on näha, et Heard kasutas meiki, jätmaks muljet, et tal on näol sinikad. 

Samuti näidati paparatsofotosid, kus naine ei kanna meiki ja tema näol pole ühtegi sinikat. "Mis iganes neil fotodel näha on, on tekitatud meigi, valguse või mõne teise meetodiga. See ei ole härra Deppi tehtud vigastus," ütles Laws.

Ta lisas, et 21. maist 27. maini nägid paljud inimesed Amberit hoones, kus intsident aset leidis, ja keegi neist ei märganud naise näol ega kehal ühtegi vigastust. Heard eitas, et ta valetab, kinnitades, et tal olid vigastused.