Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
20. juuli 2020, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 21. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töökaaslaste ja ülemustega on raske asju ajada. Nad kipuvad olema jäigad ning tõredad. Jälgi ennast - ehk on teiste reageering kuidagi tingitud ka sellest, mismoodi sa ise käitud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kannatlikkust nõudev päev juhul, kui pead kuhugi sõitma. Lennukid ja rongid võivad hilineda, kui ise autoroolis oled, siis ilmselt pead teetööde tõttu ootama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Raha teenimine nõuab hoolt ja vaeva, pead tegutsema keskendunult ning kõvasti pingutama. Tänase töö vilju saad maitsta alles kunagi kaugemas tulevikus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Saturni vastasseis sunnib sind tempot maha võtma. Jäta kõik ebaoluline kõrvale, keskendu vaid nendele tegemistele, mis on hädasti vaja nüüd ja kohe ära teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingid töökohustused on viivitamatult täita. Raske on see eriti juhul, kui oled vahepeal asju edasi lükanud ning tööd on kuhjunud tavapärasest enam.

Neitsi
23. august – 22. september

Lapsevanema rollis võid end võimetuna tunda. Järeltulijate tusatuju parandamine tundub üle jõu käiva ettevõtmisena. Nendega on raske kontakti saavutada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud liiga palju muretsema. Mingid ebakõlad pereasjades võtavad ära ka töötuju. Kui pea on muremõtteid täis, siis on raske kaaslastele naeratada ja koostööd teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegutsemist segab asjaolu, et sul on raske saada vajalikku infot. Ehkki kaevud interneti sügavustesse, ei leia sa vajalike teemade kohta piisavalt usaldusväärset materjali.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind tuleb kokkuhoidlikkusele manitseda. Taskud on tühjamad ja rahaasjad ei suju nii ladusalt, kui sa ehk lootnud oleksid ja pead püksirihma koomale tõmbama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ilmselt eelistad üksi olemist kallima seltskonnale. Tuju võib olla must ning sulle tundub mõistlikum eemale hoida, et mitte tema tujugi ära rikkuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tööl pigem vaikne ja reserveeritud. Sa ei tea või ei oska mingeid asju, ent seda tunnistada tundub sulle miskipärast häbiväärne. Üritad üksinda pusserdades hakkama saada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Romantilistele suhetele on mõnus keskenduda. Eelistaksid päeva kallimaga veeta, ent ilmselt pead aega võtma ka mingite tüütute koosolekute jaoks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval aastal tuleb tegutseda keskendunult, pühenduda tähtsatele teemadele ning jätta kõrvale ebaolulised asjad. Kui oled pikaajalises suhtes, võivad sind kimbutada raskused, millest saab üle järjekindla tööga. Raha teenimisel on palju kasu heast intuitsioonist. Välismaalastega äriasju ajades võib õitsele puhkeda romantiline armastus.