Rebel WilsonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. juuli 2020, 12:52

Rebel Wilsoni kaalukaotus tõi talle rolli BBC draamasarjas

„Ma tahan enda karjääri muuta ja selleks pean füüsiliselt näitama, et olen erinev ning muutunud," vahendab The Times Rebel Wilsoni üht peamist põhjust, miks ta üldse alustas kaalukaotuse teekonda. Näitlejannat tuntakse kõige paremini Paksu Amy karakterina filmist „Pitch Perfect” ning ta tunnistas, et kaalu kaotamine on olnud järkjärguline protsess, kuid loodab saavutada 2021. aastaks enda ideaalkaalu.

„Mul on sõna otseses mõttes tunne nagu peaksin end füüsiliselt ümber kujundama, kuna inimestel on mingil põhjusel mind väga raske ette kujutada tõsistes rollides, kuigi me töötame tööstuses, kus kujutlusvõimel on suur roll,” räägib naine ja lisab, et ta armastab endiselt komöödiat, kuid ta on treeninud end draamanäitlejaks, mille on inimesed juba ära unustanud.

Näitlejanna on kaasa teinud Shakespeare’i ja Marlowe’i näidendites, mille üle väljendavad inimesed suurt üllatust, sest teda ei seostada tõsise näitlemisega. „Nad tunnevad mind filmist „Pitch Perfect”, kus näitlesin Paksu Amy’t, nii et ma üritan teadlikult teha tõsisemaid asju. Arvan, et näete mind ka juba järgmisel aastal BBC sarjas, mis on tõsiselt lahe, aga mul pole lubatud rohkem sellest rääkida,” ütleb ta saladusloori kergitades.

Naise raske töö kannab vilja – näitleja on kaotanud tänaseks ligikaudu 19 kilogrammi. „See on tõesti raske olnud, sest ma armastan söömist ja olen suhkrust sõltuvuses. Kuid praeguseks ma armastan trenni teha.”

Rebel Wilson on olnud avameelne enda fännidega kaalulangetuse teekonna algusest ning on postitanud arvukalt treeningvideoid enda treeneriga.