Foto: Pixabay
Müstika
19. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 20. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev kodu- ja pereasjade planeerimiseks. Küllap soovid lähinädalail mõndagi ümber korraldada, pane nüüd plaanid ja ootused paika, tee ettevalmistusi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled suhtlemisaldis ja kohanemisvõimeline. Küllap viib aeg sind kokku eriilmeliste inimestega, kellega vestlemine paelub ja lisaks ka uusi teadmisi annab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suudad elule julgelt silma vaadata, saad aru, et kaua õhus olnud probleeme on võimalik täielikult lahendada ainult siis, kui neid analüüsid ja seejärel süsteemselt tegutsed.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Noorkuu annab võimaluse soovide soovimiseks ning plaanide tegemiseks. Vaata julgelt tulevikku, planeeri tegevust. Rituaalid võivad soovidele väge juurde anda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Maailmas on ahvatlusi palju ja sul on raske neile vastu seista. Võib tekkida vastupandamatu soov endale ilusaid asju osta, ära loobi raha niisama tuulde.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled uudishimulik, lausa januned uute teadmiste järele. Koolitused ja kursused tulevad sulle kasuks, ära ainult oma ajakava liiga tihedaks planeeri.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tekkida võib uusi võimalusi, sul on küllalt nutikust ja ettevõtlikkust, et need ära kasutada. Meeldivaks ja kasulikuks võib osutuda tegevus, mis erineb suuresti su põhitööst.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Energiatase on väga kõrge, tahtejõudu palju ning selged sihid silme ees. Õnnestub edasiviivateks muudatusteks teed sillutada ning varem tehtud vigu edukalt parandada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Lähed julgelt elule vastu, kipud seiklustesse tormama. Pead arvestama, et kõik ei sõltu sinust ning mõni asi võib ootamatu, sulle ebasoodsa pöörde võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõjud autoriteetselt, sinuga arvestatakse, sinu ideedest ollakse valmis juhinduma. Kasuta oma jõuvarusid ja võimeid maksimaalselt, pole mõtet kõhklema jääda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled unistaval lainel. Kui su tegevus on loominguline, sujub see suurepäraselt, kui aga pead praktilisi ja punktuaalseid asju ajama, tekib üksjagu arusaamatusi ja närvipinget.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõik ei pruugi olla sugugi nii, nagu sulle tundub, ole arukas ning arvesta ka teiste arvamusi. Sa ei pea teiste nõuannete kohaselt toimima, aga kuula need kindlasti ära!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Kuu loomisega algab olulise tähtsusega aastaring su elus. Sul on rohkem vabadust ning võimalus oma elu soovitud suunas ümber korraldada. Paljutõotavad võimalused avanevad karjääri vallas, eriti suured ja saatuslikult õnnelikud pöörded võivad aga toimuda armusuhtes.