Kanye West Foto: AP/Scanpix
Inimesed
19. juuli 2020, 12:27

Kanye West korraldab esimese presidendivalimiste kampaania

Teadaolevalt korraldab Kanye West Lõuna-Carolinas oma esimese presidendivalimiste kampaania, vahendab Metro.

Räppar teatas selle kuu alguses, et kavatseb kandideerida USA presidendiks Nüüd astub Kanye oma kampaanias järgmise suure sammu, korraldades pühapäeval Põhja-Charlestoni Exquis keskuses esimese suure ürituse.

ABC Newsi andmetel saatis Kanye pressiteate, milles kirjutas, et üritus on mõeldud ainult registreeritud külastajatele ja soovijad peavad registreeruma räppari uue kampaania veebisaidil. Eeldatakse, et osalejatel palutakse tõendade, et nad ei ole koroonaviirusega nakatunud ja üritusel hoitakse distantsi ning kandma peab maski. 

Tund aega enne uudiseid oma esimesest kampaaniasündmusest, palus Kanye Twitteris fännidel tema poolt Lõuna-Carolina hääletusvoorus hääletada. Kuid tundub, et Kanye on võib-olla hiljaks jäänud, sest Lõuna-Carolinas oli iseseisvaks kandidaadiks registreerimise tähtaeg 15. juuli ja riik ei luba uusi kandidaate. 

Kuu aja jooksul on räppar juba kuus tähtaega ületanud, kuid siiski õnnestus saada koht Oklahoma hääletusvoorus, kus sõltumatutel kandidaatidel tuleb maksta 35 000 dollarit.