Johnny DeppFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. juuli 2020, 15:32

Kohus jätkub: avaldati pildid Johnny Deppi mahalõigatud sõrmest ja verisest köögist

Kohtulahing Johnny Deppi ja Amber Heardi vahel jätkub. Nüüd näidati istungil fotosid verisest köögist, kus Depp oma sõrmeotsast ilma jäi.

Pildid pärinevad aastast 2015, kui paar oli Austraalias, sest Depp filmis seal "Kariibi mere piraatide" filmi. Nendelt on näha, kuidas köögipõrandal on verepiisad, klaas on katki löödud ja köögikapil on mitmed avatud alkoholipudelid. Paar põhjustas majas 88 000 euro väärtuses kahju.

Ben King, kes hoolitses maja eest, ütles kohtus, et kui ta sündmuspaigale jõudis, anti talle ülesandeks Deppi sõrmeots üles leida. Ta leidis selle baarialalt, kui seda koristas.

Näitleja süüdistab oma sõrmeotsast ilma jäämises Heardi, sest too viskas teda viinapudeliga, kuid naine väidab, et see juhtus, kui mees viskas telefoni vastu seina.

Varasemalt on kohtus mainitud, kuidas Depp kirjutas verise sõrmeotsaga peeglile "Ma armastan sind". Ka selle tõestuseks näidati fotosid.

Heard väitis ka, et Johnny üritas samas majas vaibale naise nime urineerida, kuid King lükkas selle ümber.

Tunnistajapinki istus ka Deppi teine varahaldur, Kevin Murphy. Ta rääkis, kuidas Heard väitis talle 2015. aasta detsembris, et mees oli teda nii kõvasti löönud, et nende voodi läks katki. Ta lisas, et Amber viitas maas olnud juuksepahmakale ja ütles, et Johnny tõmbas selle tema peast.

Kui varem on kohtus näidatud fotosid Heardi juustest, tema siniseks löödud näost ja katkisest voodist, siis Murphy ütleb, et tema ei näinud mingeid kriimustusi või muid jälgi füüsilisest vastasseisust.

Samuti süüdistas Murphy naist selles, et too käskis tal süü enda peale võtta, kui Heard üritas salaja oma koeri üle piiri tuua. Ta väitis ka, et Amberil oli tema ja Deppi suhtes võim.