Jools ja Jamie OliverFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
16. juuli 2020, 13:44

Jamie Oliveri abikaasal oli karantiini ajal viies nurisünnitus

Jamie Oliveri perekonda tabas koroonapandeemia ajal traagiline sündmus – telekoka abikaasal Joolsil oli järjekordne nurisünnitus.

Naine käis hiljuti külas taskuhäälingus Made By Mammas, mille juht Zoe Hardman juhtis tähelepanu, et Jools tahaks enne 47. sünnipäeva kuuendat last. 

"Ma tõesti tahan, aga mul on just olnud kolm nurisünnitust, viimane neist kolm nädalat tagasi, ja ma mõtlen, et ei. Ma tahan last, aga ma pean vaimselt selgeks tegema, kas see on hea mõte. Samuti füüsiliselt, sest ma olen 45aastane, peaaegu 46. Nii et see on natuke ebakindel," rääkis ta.

Jools tõdes, et ka Jamie ei ole mõttest vaimustuses. "Mul ei ole kaua jäänud, võib-olla veel üks aasta ja siis ma sulgen selle peatüki, sest ma olen praegu väga õnnelik. Kuid see väike beebi - see on kohutav, kui sa tahad midagi ja sa ei saa sinna midagi teha," jutustas ta.

"Käisin üks päev arsti juures ja ta küsis, kuidas mul vaimselt olla on. Mõtlesin sellele ja ütlesin, et see on nüüd viies. Mul oli kaks nurisünnitust enne Riverit, nemad olid varajased, viimased kaks on juhtunud pärast kuut ja poolt nädalat," avaldas Jools.

Naine ütles, et ta ei rääkinud viimasest nurisünnitusest oma emale. "Minu teine nurisünnitus oli mulle päris ohtlik, nii et mu pere ei taha, et ma enam rasedaks jääks. Nad ütlevad, et mul on juba viis last, ole lihtsalt tänulik. Ma mõistan seda, sest minu elu on olulisem, nii et vahel ei räägi ma õdedele, sest ma ei taha neile haiget teha. Eriti oleks see vapustanud minu ema, sest ma ei saanud temaga kohtuda, nii et ma olin selle koha pealt vait. Nüüd ta muidugi teab, aga siis, kui see juhtus, ei öelnud ma seda talle."

Jamie ja Joolsi peres kasvavad 18aastane Poppy, 17aastane Daisy, 11aastane Petal, 9aastane Buddy ja kolmeaastane River.