Katy PerryFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
16. juuli 2020, 12:20

Katy Perry on peagi sündivale tütrele juba vahva hüüdnime pannud

Peagi sünnitav laulja Kety Perry avaldab, et on tütrele naljaka hüüdnime pannud.

Katy avaldas raadiosaates, et kutsub oma last vahepeal Kicky (lööja - toim.) Perryks. "Ma armastan kalambuuri ja olen praegu väga aktiivne, sest arstid ütlevad, et võin aktiivset elu elada. Nii et olen palju tantsinud ja laulnud."

Perry lapse isal Orlando Bloomil on eelmisest abielust Miranda Kerriga üheksa-aastane poeg Flynn. Katy jaoks on see kergendus. "Ta on seda kõike juba korra kogenud. Kui käisime käru valimas, teadis ta täpselt, milline valida. Mõnel kärul oli nahast käepide ja see oli väga šikk, aga Orlando ütles, et ma näitan, milline on õige käru - sa võtad sellest keskelt kinni ja see läheb kokku nagu vihmavari. Mõtlesin, et jumal tänatud, et sa siin oled, sest mina oleks mingi kobaka ostnud."

Staaridel on ka mõned nimevariandid välja mõeldud, kuid neid nad veel ei avalda. "Me pole veel lõplikule otsusele jõudnud, sest arvatavasti ütleb laps seda meile ise. Ma vaatan teda ja tean, mis tema nimeks saab."

Perry on raseduse ajal pidanud ka erinevate emotsioonidega rinda pistma. "Olen tundnud igat emotsiooni siin päikese all. Olen olnud rahutu, õnnelik, õnnejoovastuses ja depressioonis."