Kelly RowlandFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. juuli 2020, 14:32

Kelly Rowland Beyoncé varjus elamisest: inimesed võrdlevad igal juhul

38aastane popstaar Beyoncé on teinud endale nime muusikamaailmas ja see käib temaga igal pool kaasas, mis on tekitanud peavalusid teistele kuulsustele. Tüdrukutebändi Destiny’s Child ühe asutaja ning liikme Kelly Rowlandi sõnul on ta terve enda lauljakarjääri jooksul olnud Beyoncé varjus. „Ma ei saaks laulda teatud laule, sest see on „liiga Beyoncélik”,” vahendab Daily Mail.

Kelly ja Beyoncé alustasid koos esinemist juba 1990. aastal. Mõne aja pärast liitus nendega uus liige Michelle Williams ning bändinimeks sai Destiny’s Child. 13 aastat hiljem tõi bänd kurva uudise, et nad lõpetavad tegevuse. Nii Kelly kui ka Beyoncé on sellest ajast alates nautinud soolokarjääri edu.

Beyoncé on nautinud suuremat edu kui tema vana bändikaaslane, mistõttu võib Kelly sõnul oma sõbra ja kaaslauljate varjus elamine vahel üle jõu käia. Kelly Rowland tegi avameelse ülestunnise saates The Voice Australia, kui ta juhendatav laulja Chris Sebastian kurtis muret teiste varjus olemisest. „Kas te kujutate ette ka, mis tunne on olla bändis koos Beyoncé’iga?” küsib naine naerdes ja lisab: „Ma piinaksin iseennast sellega, sest ma ei saaks kanda teatud kleiti või laulda teatud laule, kuna see on „liiga Beyoncélik”. Kuid inimesed võrdlevad igal juhul sind kellegagi ja alati,” julgustab naine ignoreerima.

„Ma valetaksin, kui ütleksin, et see ei häirinud mind kunagi. Kui ma olen aus, siis varem oli pidevalt justkui elevant toas,” ütleb lauljatar lõpetuseks.