Ada-Marie NelkeFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
15. juuli 2020, 10:40

„Rannamaja“-Ada laste saamisest: eelistaksin, et olen kihlatud või abielus (2)

“Olen õppinud tuntusega paremini toime tulema ja tean, mis tagajärjed võivad kaasneda. Hoiaksin suu rohkem kinni ja ei postitaks enam kõike sotsiaalmeediasse,” tõdeb “Rannamajas” osalenud Ada-Marie Nelke Youtube’i kanalil.

Elumotot Adal pole, aga ta usub, et kahetseda ei tohi midagi. “Sellel ei ole mõtet. Sa ei saa muuta, mis juhtus. Aktsepteeri, võta seda kui õppetundi ja liigu edasi,” arvab ta.

Üks fännidest uuris naiselt, kui vanalt soovib ta lapsi saada. “Arvan, et 28-30. eluaasta vahel. Täiesti oleneb, kus ma oma elus olen sellel hetkel: kindlasti peaks olema stabiilne töökoht, oma kodu ja mees, kellega olen pikalt koos olnud. Eelistaksin, et olen kihlatud või abielus,” vastab Ada.

Ada räägib, et vaatab Andrei Zevakini Youtube’i videoid, kus mees reageerib “Rannamaja: raju reede” osadele. “Vaatan ja mõtlen, et miks ma teda varem ei avastanud. Samas usun, et sel aastal oligi teda vaja, sest kõik on halvasti ja tema videod toovad naeratuse näole. Kõige paremad on muidugi need osad, kus ta mulle puid alla paneb, sest oskan enda üle naerda. Naeran kaasa, kui mu üle nalja tehakse ja ma ei solvu kunagi.” 

Nelke lisab, et osaleks “Rannamajas” uuesti, kui süžee veidi teistsugune oleks. “Ma ei läheks kindlasti suhet otsima, võiksin niisama hullu panna. Kindlasti tahaks raha ka selle eest, mul on vaja üüri maksta ja ega tasuta ka neile komöödiat tegema ei lähe. Teenivad meie pealt sadu tuhandeid, siis võiks meile ka maksta,” sõnab ta. Sama kambaga sarja esimesest hooajast Ada kindlasti enam koos ei elaks. “Oleks hea draama, näha, kuidas inimesed üksteist ei salli, aga kindlasti mitte.”