Victoria ja David Beckham koos poja BrooklynigaFoto: AP/Scanpix
Inimesed
14. juuli 2020, 13:19

Uskumatult helde! David ja Victoria Beckham ostavad pojale pulmakingiks maja

David ja Victoria Beckham ostavad ekstravagantse pulmakingina 21aastasele pojale Brooklynile ja tema 25astasele kihlatule Nicola Peltzile uue kodu, vahendab Mirror.

Perele lähedane allikas räägib ajakirjale The Sun: "Ehkki nad veedavad palju aega Ameerikas, soovib Brooklyn püsivalt elada Londonis. Victoria ja David on teinud ettepaneku osta pulmakingiks maja. See on uskumatult helde, kuid nad on poja üle uhked ja soovivad võimalikult palju aidata."

Allika sõnul on David ja Victoria tõepoolest väga elevil. "Nad on sellele suhtele andnud oma õnnistuse," ütleb ta. "Praegune aeg on tervele perele väga põnev aeg. Nende arvates on Brooklyn pärast paari möödunud teravat suhet taas jalgele maandunud."

Lisaks spekuleeritakse, et Beckhamite pere kulutab noorte pulmapeo jaoks järgmisel aastal lausa 4 miljonit naela.

Brooklyn ja Nicola jahmatasid nädalavahetusel fänne, kui kinnitasid, et kavatsevad lähiajal abielluda. Paar on koos olnud vaid seitse kuud. "Kaks nädalat tagasi palusin oma hingesugulase kätt ja ta ütles "jah". Ma olen maailma kõige õnnelikum mees. Luban olla parim abikaasa ja isa ühel päeval," kirjutas Brooklyn Instagramis. Kihlasõrmus maksis väidetavalt lausa 200 000 dollarit.