Kristina Pärtelpoja tüdrukuteõhtuFoto: Erakogu
Inimesed
14. juuli 2020, 10:52

Kristina Pärtelpojale tehti üllatustüdrukuteõhtu: arvasin, et lähme mu lapsele järele

Blogija Kristina Pärtelpoeg sõuab abieluranda juba 20. augustil ja selle puhul korraldasid sõbrannad talle tüdrukuteõhtu. „Pärnust tulles hakkasime mu ema juurde sõitma, et sealt mu laps kaasa võtta. Olin terve sõidu aja telefonis, kuniks ühel hetkel vaatasin, et oleme hoopis Virtsus ja mu sõbrannad on seal,” räägib Pärtelpoeg suurest üllatusest.

Pärtelpoja sõnul möödus tüdrukuteõhtu väga hästi. „Olime sõbrannadega Viirelaiu saarel. Mängisime tavalisi tüdrukuteõhtu mänge, sõime õhtust ning napsutasime – nagu ikka tavaks,” räägib ta naerdes.

Blogija tüdrukuteõhtust ei puudunud abieluvande lugemine ega ka lõbusad seltskonnamängud. „Üheks mänguks oli küsimuste mäng. Kui oli näiteks küsimus, et kes teavad mind kolm aastat, siis need võtavad joogist lonksu. Pidime nugadega ka suvikõrvitsatest peenised vorpima. Mu sõbrad ja mees tegid video, kus soovisid mulle erinevaid soove,” loetleb Kristina tüdrukuteõhtu tegevusi. Ka blogija eelmised kavalerid saadeti suure pauguga minema. „Lasime mu eelmiste poiss-sõprade nimed ilutulestikuga õhku,” ütleb ta.

Pärtelpoja jaoks oli tüdrukuteõhtu suureks üllatuseks. „Pärnust tulles hakkasime mu ema juurde sõitma, et sealt mu laps kaasa võtta. Terve sõiduaja olin telefonis kuniks üks hetk vaatasin, et oleme Virtsus ja mu sõbrannad on seal,” räägib ta rõõmsalt. Virtsust mindi edasi paadile, mis sõidutas nad Viirelaiule.

Mõni aeg tagasi polnud blogija veel kindel, mida pulmadega teha ning kas oleks mõistlik need edasi lükata – põhjuseks loomulikult puhkenud koroonapandeemia. Praeguseks on noored võtnud vastu otsuse pulmad siiski augusti lõpus ära pidada, kuid plaanitust väiksemalt ja teises kohas. „Mu pulmakorraldajast sõbranna on olnud väga suureks abiks. Tema aitas suure pulma väiksemaks korraldada,” ütleb Kristina ja lisab naerdes, et ilma pulmakorraldajata oleks ta peast hulluks läinud ning juuksed ilmselt stressist peast langenud.

Kuna blogija on siiani olnud väga avatud sotsiaalmeediakanalites, peab ta ausaks ka pulmapäeva kulgu jälgijatega jagada. TV3Play teeb suurest päevast ka pulmasaate – esimeses osas näeb Kristina ja tema kihlatu Siimu pulmade korraldamist ning teises osas pulmapäeva. „Kõik, mida ma enda blogis promon, peab käima läbi TV3, mistõttu küsisin, kas oleks okei, kui teeksin ühele pulmakleidifirmale reklaami. Mu ülemus aga küsis, kas tahaksin hoopis pulmast saate teha,” räägib Pärtelpoeg, kuidas pulmasaate idee alguse sai. Ehkki saate eetrissemineku kuupäev pole täielikult paigas, saab eeldatavasti seda näha juba siis, kui pulmadest on möödunud nädal-kaks.