John ja KellyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. juuli 2020, 09:43

John Travolta abikaasa Kelly Preston kaotas võitluse rinnavähiga

John Travolta peret on tabanud lein - tema abikaasa Kelly Preston kaotas 57aastaselt kaks aastat peetud võitluse rinnavähiga, vahendab People. Naine suri 12. juuli hommikul. 

"Kelly otsustas oma võitluse privaatsena hoida, ta on mõna aega saanud ravi ning pere ja lähemad sõbrad on teda toetanud. Ta oli ilus ja armastav hing, kes hoolis teistest sügavalt ja äratas ellu kõik, mida ta puudutas. Perekond palub sel raskel ajal privaatsust," sõnas perekonna esindaja väljaandele. 

Prestonist jäid maha abikaasa John Travolta, 20aastane tütar Ella ja 9aastane poeg Benjamin. Nende poeg Jett suri 2009. aastal 16aastaselt. 

John Travolta kinnitas naise lahkumist ka Instagramis. "Ta võitles julgelt. Mina ja mu pere oleme alati tänulikud MD Anderson Cancer Centeri õdedele ja arstidele, kõigile haiglatele, kes meid aitasid, ja ka sõpradele ja lähedastele, kes olid tema kõrval. Kelly armastust ja elu mäletatakse alati. Pühandun mõnda aega oma lastele, kes kaotasid ema, seega palun juba ette vabandust, kui te meist mõnda aega ei kuule, kuid teadke, et tunnen teie armastust eesootavatel nädalatel ja kuudel, kui me paraneme."

Ka paari tütar Ella mälestab ema sotsiaalmeedias. "Ma pole kohanud kunagi kedagi nii julget, tugevat, ilusat ja armastavat, kui sina. "Kõik, kes on olnud piisavalt õnnelikud sind tundmaks või on sinu läheduses viibinud, nõustuvad, et sinu sära ei kao kunagi ning see teeb kõik sind ümbritsevad hetkega õnnelikuks. Aitäh, et oled kõigest hoolimata minu jaoks olemas olnud. Aitäh sulle sinu armastuse eest, aitäh abi eest ja selle eest, et tegid selle maailma paremaks paigaks. Armastan sind nii väga, emme."

Travolta ja Preston kihlusid 1991. aasta aastavahetusel Palace'i hotelli restoranis Šveitsis. Septembris nad abiellusid ning Kelly oli teist kuud rase. Mullu septembris tähistasid nad oma 28. pulma-aastapäeva.