Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. juuli 2020, 22:19

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töise asjaajamise hõlbustamiseks isiklike suhete sõlmimine on libe tee. Ehkki see on hetkel võimalik ja tundub, et võib su tegevust lihtsustada, oleks targem töö ja eraelu lahus hoida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Liiga rangetest ettekirjutustest sa kinni pidada ei taha. Vajad võimalust aega paindlikult kasutada. Mida rohkem oma töö- ja puhkeaega enesetunde järgi planeerida saad, seda parem.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On häid mõtteid, mida oled juba pikemat aega endamisi mõlgutanud. Nüüd tekib vajadus ja võimalus neid valjul häälel välja öelda ja realiseerima hakata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Haara võimalustest kinni! See eeldab enese distsiplineerimist ja takka sundimist. Käed rüpes istuda praegu küll ei tasu, nii magad soodsa aja maha!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Raske on valikuid teha, võimalusi on nii palju! Pead endale aru andma, et ööpäevas on siiski vaid 24 tundi ning päris kõike sa nagunii ei jõua.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära võta kõike, mida kuuled, puhta kullana – ennatlike järelduste tegemine kontrollimata info põhjal võib sind eksiteele viia. Ole uudishimulik, proovi tõde välja selgitada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tõsiseid vestlusi ette võttes püüa olla võimalikult rahulik ja kaalutlev, muidu võib suhete parandamine lõppeda hoopiski tülli pööramisega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kõike sa enda kontrolli all hoida ei suuda, paratamatult pead end oludega kohandama. Samas võivad ootamatud olukorrad anda võimalusi, millest sa varem unistadagi ei osanud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegutsed pidevalt, ometi ei õnnestu eriti midagi valmis saada, kohustusi pigem lisandub. Ära anna alla, tee asju ühekaupa ja tähtsuse järjekorras.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suurepärane päev enesetäienduseks. Vahet pole, kas kogud uusi teadmisi tööalastel eesmärkidel või asud õppima midagi niisugust, mis lihtsalt huvi pakub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on suhteliselt palju tegutsemisvabadust, saad oma ajakasutust ise planeerida. Kuigi töö edeneb kenasti, ei tohiks nüüd end sellesse uputada - hoia töö ja puhkus tasakaalus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg annab selge eelise neile Kaladele, kelle igapäevased tööülesanded on loomingulist laadi. Paberitele alla kirjutamisel ja finantsasjade ajamisel ole väga ettevaatlik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uus aastaring pakub mitmekülgseid võimalusi. Selleks, et täie hooga edasi liikuda, tuleb esmalt lõpetada pooleli olevad tööd. Tähtis on kindel seljatagune – minevikukogemus ning suguvõsa toetus tagavad selle. Ole äriasju ajades kindlameelne. Suur edu tuleb samm-sammult.