Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 18. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõik inimesed su ümber ei ole nii usaldusväärsed, kui esialgu paista võib. Pead väga põhjalikult kaaluma, kellele ja mida üldse usaldada tasub.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kas sul on piisavalt kaaslaste toetust? Kui keegi varasematest toetajaist sinuga koostööst keeldub, võid peagi omadega ummikus olla. Vaata ringi, kust leida uusi abistajaid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad end lõdvaks lasta ja olla niisuguses seltskonnas, kus saad end vabalt tunda. Kuulujutud tunduvad märksa põnevamad kui tõsistel teemadel vestlemine.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ka põhimõtteliselt hästi toimiv, kuid pikaajaline, küllaltki rutiinseks kujunenud suhe võib nüüd ebarahuldava ja maruigavana tunduda. Ära millestki ega kellestki kergekäeliselt loobu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Targem on oma vigu tunnistada ja samm tagasi astuda kui toore jõuga edasi punnitada. Väike mõtlemispaus ei tee sulle paha. Ära nädalavahetusel tööd tee.

Neitsi
23. august – 22. september

Hommikutundidel võib juhtuda, et saad kogemata kombel jälile mingile põnevale saladusele. Sellest infost on sul tulevikus üksjagu kasu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Küllap tuleb rahaasjade klaarimisega tegeleda. Vanad arved on vaja ära õiendada. Mõtled sellelegi, kuidas oma majanduslikku seisu parandades seljatagust kindlustada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Planeerid uljalt tulevikku, sinu eesmärgid on ambitsioonikad. Nende poole tasub pürgida, ent pead siiski pidevalt arvestama sellega, et niisama iseenesest ei tule miski.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pea on justkui pulki täis – mõttetöö ei taha edeneda, sul on keeruline leida nippe, mille abil surnud punktist üle saada. Üksinda pusserdades võivad su ettevõtmised ummikusse joosta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Satud olukordadesse, kus tunned, et ei saa oma mõtteid välja ütlemata jätta. Kui oskad neid edasi anda viisakal moel, kuulavad teised su nõuandeid ja neil on sinu teadmistest abi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind valdab seikluslust – januned uute elamuste järele. Üks võimalus oleks midagi õppima minna, omandada uusi oskusi ja teadmisi. Eriti teeks sulle rõõmu aga reisimine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ürita aru saada inimestest, kes sinust erinevad. Ära reageeri nende ootamatutele avaldustele negatiivselt – kui mõtlema hakkad, võib sul neist hoopis kasu olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Sinu mõtlemine on süsteemne ja kaine, tegutsed sihiteadlikult selle nimel, et oma sissetulekut suurendada ja tagalat kindlustada. Oled seejuures leidlik, suudad ära kasutada erilised ideevälgatused. Vajad palju liikumist ja suhtlemist. Otsid vaheldust, välistatud pole salajase armusuhte tekkimine.