Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 17. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead kiirete ülesannete pärast oma isiklikke plaane muutma. Siiski ei tasuks norutada, sest praeguse töö eest on korralikku tasugi loota, küll lõbutsemise aeg veel tuleb.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pealehakkamist sul on. Sellest veelgi olulisem on, et sul oleks visadust samm sammult edasi rühkida, et oleksid valmis selleks, et su ettevõtmine nõuab palju aega ja vaeva.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on rutiinist täiega kõrini, tahaksid kõike muuta ja ümber kujundada. Vaata ette, et sa mingil juhul ei lammutaks toimivaid süsteeme ega lõhuks olulisi suhteid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib minna nii, et inimene, keda oled aastaid heaks sõbraks pidanud, sind armastuse avaldamisega pahviks lööb. Ei ole sinul ega ka teistel inimestel lihtne omi tundeid mõista.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sulle tööd pakutakse, analüüsi esmalt põhjalikult, kas sul on ikka piisavalt oskusi ja teadmisi, et sellega suurepäraselt hakkama saada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööl tuleb endast kõike välja andvalt pingutada. Tasakaaluks püüa vaba aega võimalikult kvaliteetselt veeta, teha asju, mida sa tõeliselt naudid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Üsnagi ootamatult võib avaneda karjäärivõimalusi. Eesmärgid, mille poole oled kunagi tulutult püüelnud, võivad nüüd osutuda käeulatuses olevaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinu elus valitseb tasakaal. Leiad aega ja tahtmist tööasjade ajamiseks ning ka isikliku elu edendamiseks. Praegu alanud suhtel on pikaajaline iseloom.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui oled mingeid töid edasi lükanud või tegemata unustanud, tuletavad need täitmata kohustused end nüüd meelde. Võta asja tõsiselt, sea kohustused esikohale.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui pühendud perele, jäävad töised kohustused teisejärguliseks ning ülemused ei vaata sellele just soosiva pilguga. On hetki, mil tunned end kahe tule vahel olevat.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei jõua töödega valmis. Samuti hilined kohtumistele, hullemal juhul võid kokkusaamise ühe olulise isikuga sootuks unustada. Rahaasjade ajamiseks ei ole aeg kuigivõrd sobiv.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tööl kisub kolleegidega tuliseks vaidluseks. Keeruline on ka suhete tasandil, sinu ja partneri arusaamad asjust kipuvad erinevad olema.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval aastal pead vältima tormakust. Sihile viib vaid järjekindel töö. Hetkedel, mil tegevus on takistatud või sul pole vajalikku infot, võta lihtsalt tempo maha, kogu jõudu uuteks katsumusteks. Rahalist seisu õnnestub ilmselt parandada, aga õnn ei kuku sülle – see tuleb välja teenida.