Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
15. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 16. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna on kaduneljapäev! Vabane üleliigsest, tee kodus suurpuhastust. Viska minema kasutud asjad, lase lahti inimestest, kes tahavad sinult pidevalt midagi saada, ise samas vastu andmata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Liigne enesekindlus ei ole edasi viiv tegur. Ära ole põikpäine ja domineeriv, kuula neid, kes on sinust targemad ja suuremate kogemustega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ammused probleemid on jälle platsis. Ära püüa neid ignoreerida, see on ainult enesepettus. Midagi tuleb ette võtta, sa ei saa ootama jäädagi, et kõik iseenesest laheneb.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Pluuto vastasseis teeb lihtsamaks suhete lõpetamise. Kui su elus on keegi, kellega suhtlemine ammu enam midagi ei anna, siis on aeg sellega lõpparve teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul võib raske olla, sest pead töötamiseks lõivu võtma ka vabast ajast, küllap tuleb loobuda mõnest toredast koosviibimisest või reisist, kuhu hing oleks kangesti ihalenud.

Neitsi
23. august – 22. september

Tähtis on, et sul oleks alati silmapiiril keegi truu sõber, kellega vajadusel saaksid oma muret jagada, kes oleks valmis sind toetama ja sinusse positiivsust sisendama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära hoia harjumuspärasest liig kõvasti kinni. Kui vaatad oma tegevusele uue nurga alt ja üritad asju käima lükata uutmoodi, hakkavad asjad edenema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid end küll terve ja tugevana tunda, ent rauast ei ole siiski meist keegi. Üle pingutamine toob tagasilööke, kuigi need võivad viivitusega tunda anda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kindlasti pead hoiduma äriasju ajades valetamast või kuidagimoodi seadusest mööda hiilimast – see sulle edu ei too, pigem kukud haledalt sisse.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned ehk süümekaid, et sinu arvamused kaaslaste omadest nii palju erinevad. Mõtlev inimene ei saa kohe kindlasti pidevalt teistega nõus olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vanade probleemide seljatamiseks leiad mingi uudse, üllatusliku viisi. Meeskonnatöös tuleb aga ette tõrkeid – kõik kaaslased ei pruugi su mõttelennuga kaasa tulla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ainult siis, kui endast aru saad, saad midagi ära teha olukorra parandamiseks. Muudatuste tegemine nõuab küllaltki palju vaeva, aga tasub end lõppkokkuvõttes ära.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval aastaringil on sul võimalus oma tegevusega paljudele silma jääda, kuulsust ja au koguda. Kui julge oled ja tekkivad võimalused enesekindlalt ära kasutad, avanevad üha uued ja uued uksed. Ära vaid liiga uhkeks mine! Hoia oma tervist, söö mõõdukalt – isudele on raske vastu seista.