Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 15. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töö- ja äriasjad edenevad üle ootuste hästi. Ole valmis suhtlema uute inimestega, nende kaudu avanevad põnevad võimalused. Ärialane tutvus võib armusuhteni viia.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev võib armusuhteisse ootamatusi ja üllatusi tuua. Kui oled suhtes, tasuks partneriga koos midagi rutiinivaba teha. Hoidu aga kindlasti konfliktidest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, vaatad maailma avara pilguga. Võimalik, et saad välismaalastega suheldes palju uut ja huvitavat teada, näed asju uue nurga alt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tugevad tunded võivad üle pea kokku lüüa. Pole mõtet püüda oma emotsioone maha suruda või neist kuidagi jõuga üle saada. Sul tuleb sügavale endasse vaadata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vaimse energia tase on kõrge. Aeg sobib hästi nii püsivust ja pingutust nõudvaks süsteemseks mõttetööks kui õppimiseks. Mälu on hea, suudad loogilisi seoseid luua.

Neitsi
23. august – 22. september

Jätka kindlalt valitud rajal. Algus võis ju raskegi olla, kuid nüüd on asjad käima lükatud. Kui aga järjepidevalt usin ja tubli oled, saad peagi oma töö ja vaeva vilju maitsta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ilmselt on sul üsna palju tegutsemisvabadust. Kui keegi sind takistada üritabki, on sul küllalt lihtne teda oma teelt tõrjuda. Mõjud särava ja autoriteetsena, kavalust sul jagub.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuitahes kiire su elutempo ka poleks, pead kindlasti lähedaste inimeste ja kodu jaoks aega leidma. Võta aega, et teha kodus ära need tööd, mis juba ammuilma ootavad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äriasjade ajamine võib üllatavalt pingeliseks kujuneda. Kui oled kellelegi midagi võlgu jäänud, surutakse sind nüüd vastu seina. Vanad asjad ujuvad pinnale.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Pluuto vastasseis teeb päeva pingeliseks, eriti isiklike suhete vallas. Esitad oma partnerile kõrgeid nõudmisi. Kui oled pinget maha surunud, võib nüüd toimuda plahvatus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vanadele probleemidele on võimalik leida kiireid lahendusi. Läbisaamine kaaslastega on hea, olete ühel lainel. Annab asjad selgeks rääkida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Häid võimalusi on tulekul, oskad märgata, kuidas oleks kõige õigem neid ära kasutada. Praegu on siiski veel liiga vara oma ideedega lagedale tulla, ole kannatlik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Vaatad maailma vaimustusest pärani silmadega, näed rohkelt võimalusi. Sul on julgust neist ka kinni haarata. Reisid toovad elamusi, samas avardub silmaring, hakkad teisest kultuurist pärinevatest inimestest paremini aru saama. Armuasjus ole taktitundeline. Ära suru oma tahtmist kallimale peale.