Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ülemuste nõudmised võivad olla utoopilised. Kui keegi sulle liiga raskeid ülesandeid annab või töö tegemiseks napilt aega jätab, siis ära sellega niisama lihtsalt nõustu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ilmselt oled suhtlusaldis. Jääd lobisema nii mõnegi inimesega, kes sulle juhuslikult vastu tuleb ning räägid pikalt-laialt oma suurtest plaanidest ja üllatest ideedest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Enne rahaliste tehingute tegemist mõtle üheksa korda! Sul on kalduvus liigselt kiirustada, lihtsalt heale õnnele lootma jääda. Paraku kaasneb sellega risk kaotusi kanda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Jupiteri opositsioon tagab rõõmsa meele ja optimistliku suhtumise, ent vähendab reaalsustaju. Kipud võimeid üle hindama ning end teistest paremaks pidama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töised ja isiklikud suhted võivad omavahel põimuda. Sulle võib tunduda, et keegi koostööpartneritest või klientidest sinuga vallatult flirdib.

Neitsi
23. august – 22. september

Tõsisest töömurdmisest ei pruugi midagi välja tulla. Koosolekutel võid välja käia küll ambitsioonikaid plaane, kuid nende töösse rakendamiseni ei pruugi sa jõuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud suuri plaane tegema, ent ilmselt ei suuda sa pooligi neist ellu viia. Pead end jagama töiste ja koduste kohustuste vahel, mõlema jaoks ei jätku piisavalt aega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid end enesekindlalt tunda, ent kui kedagi õpetama hakkad, võib selguda, et hindasid oma teadmisi üle. Võid kokku sattuda nendega, kes on sinust märksa targemad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Parem oleks suuremaid sisseoste mitte teha. Võib juhtuda, et saad mingi toote enda meelest hea hinnaga, ent peagi märkad, et sama asi on kuskil mujal odavamalt müügis.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ole kallimaga suheldes taktitundeline, väldi üleolevat käitumist ja käsutamist. Sa ei tee seda paha pärast, aga kui sa end ei jälgi, kipud käituma domineerivalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võta ette nii palju tööd, kui sa päriselt ka ära teha jõuad. Lihtne on oma võimeid või töö tegemiseks vaja minevat aega üle hinnata ning seetõttu end üle koormata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ilmselt ei taha sa täna töötamisest midagi kuulda, kipud asju edasi lükkama. Eelistad lõbutsemist, võimalusel pühendad terve päeva hobidega tegelemisele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastal on julge pealehakkamine juba iseenesest pool võitu, ent pead enne millegi alustamist veenduma, et tegemist on sulle jõukohase ülesandega. Maailm on tulvil põnevatest väljakutsetest, millest kinni haarad, mistõttu on oht end killustada. Armusuhtesse pead ka ise hoolega panustama.