Trad.Attack! pani rahva hüppama.Foto: Aron Urb
Galeriid
12. juuli 2020, 15:31

GALERII | Trad.Attack! pani rahva hüppama

Tallinna lauluväljakul toimub teisipäevast pühapäevani kontserdisari armastatud kodumaiste artistidega!

Üle pika aja saab taas oma lemmikartiste näha laval esinemas, sest juuli teisel nädalal toimub Tallinna lauluväljaku pargis kontserdisari Summer in the City. 

Sari toob muusikud internetikeskkonnast nende loomulikku asupaika, lavale. Üles astuvad NOËP, Smilers, Dagö, Trad.Attack!, Lenna, reket.

11. juulil esines lauluväljaku põlispuude all Trad.Attack!, kes viis rännakule müstilisse ja kirevasse Eesti loodusesse, traditsioonidesse, inimestesse, kus uus energia kohtub vanade juurtega. Oma esimesel kontserdil seadis bänd eesmärgiks, et plaanivad esineda vähemalt korra igas riigis, tänaseks on nad üles astunud 37. riigis ja vaid 159 on jäänud.

Kontserdisari toimub lauluväljaku suurel pargialal, kus igaühel on võimalik hoida piisavalt distantsi, aga samas saada linnafestivalile omast meeleolu, nautida suve ning oma lemmikartiste. Iga kontserdi kohta on müügil vaid 900 piletit. Festivali korraldajad jälgivad kõiki Valitsuse ja Terviseameti soovitusi ning tuletavad seda vajadusel ka kontserdikülastajatele meelde.