Värske abielupaar - Marko ja Tuuli Mihkelson Foto: Gerli Rand
Inimesed
13. juuli 2020, 11:41

FOTOD | Marko Mihkelson ja Tuuli Semevsky abiellusid: üllatuspidu rabas meid täielikult jalust

Riigikogu liige Marko Mihkelson abiellus 9. juulil imekauni Tuuli Semevskyga, paarile korraldasid sõbrad unustamatu üllatuspulma. "Praegugi ei suuda uskuda, millised fantastilised inimesed meie ümber on!" hõiskab värske abielupaar.  

“Plaanisime, et 9. juulil, meie tutvumise 4. aastapäeval, toimub abielu registreerimine vaid pere ja mõne lähema sõbra juuresolekul ning pärast on väike intiimne lõunasöök meie jaoks tähenduslikus kohas. Mis aga pärast seda juhtus, rabas meid täielikult jalust, tõi liigutus- ja õnnepisarad," rõõmustavad Marko ja Tuuli. 

“Olime sadamas, kuhu tulime väikese seltskonnaga Tuuli perekonnanime ära saatma. Astusime mitte midagi aimates kail seisva laeva pardale ja järsku kostusid laeva sisemusest hõisked: “Armastus! Kibe!” Meid ootasid laevas sõbrad ja lähedased – kogu pulmaseltskond! See oli kõige ootamatum, suurem ja kaunim üllatus, me ei unusta seda ja järgnenud spontaanset pidu Tallinna lahel mitte kunagi! Aitäh kallitele sõpradele, kes selle korraldasid ja, kes erinevatest maailma otstest kohale tulid. Aitäh Moijto meeskonnale ja kaptenitele fantastilise peokoha eest,” kirjeldab Marko pulmapäeva. Paari sõnul oli meeldejäävaid ja südamesse minevaid hetki palju, aga sõprade ja lähedaste korraldatud üllatus oli kõige ootamatum.  

Marko sõnab, et üllatuspidu oli sõprade ja lähedaste poolt nii filigraanne ettevõtmine, et paar ise ei aimanud kuni lõpuni midagi. "Natuke detaile peo korraldamisest avaldati pulmapäeva jooksul, aga suurem detektiivitöö seisab veel ees. Praegu on emotsioonid veel liiga värsked ja oleme endiselt sõnatud, kui palju armastust, hoolimist, “kastist välja” mõtlemist ja ettevõtlikkust meie ümber on. Kõik meie lähedased ja sõbrad teadsid peost – infot vahetati Facebooki kinnises grupis ja ülesanded olid paljude inimeste vahel ära jagatud."

Foto: Gerli Rand

"Kihlumine ja abiellumine on olnud ainuõige samm pühitseda ja tähistada meie armastust ja pereks kasvamist. Tunne on väga õige ja loomulik. Uue ühise perekonnanimega harjumine võtab küll veel aega, aga nimevahetus oli meie ühine otsus. Tõe ja õigluse huvides tuleb mainida, et naljatledes oli kaalumisel ka hoopis see variant, et Marko võtab endale Tuuli perekonnanime. Siiski jäi selles osas peale traditsioonilisem lähenemine," räägivad Marko ja Tuuli, kes nüüdsest kannavad ühist perekonnanime Mihkelson.

Paar soovis juba pikalt abielluda ja andis selleks isegi taotluse sisse. "See on üks vajalik samm, mida abiellumiseks armastuse kõrval on vaja teha. Abielu ametliku registreerimise kuupäev on paigas, kuid pulmapeoga peab veel ootama," ütles Marko mais Kroonikale.

Marko ja Tuuli on koos juba 2016. aastast. Marko Mihkelson teenib leiba poliitikuna ning Tuuli on keeltestuudios "Saag&Semevsky" juhatuse liige ja koolitaja.