Naya RiveraFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. juuli 2020, 11:20

TRAAGILINE | „Glee“ tähe Naya Rivera surnukeha on leitud: naine kasutas viimaseid jõuvarusid, et päästa oma poeg

Kolmapäeval USAs Piru järves kadunuks jäänud "Glee" staar Naya Rivera surnukeha on leitud. Täpsemaid üksikasju pole politsei veel avaldanud, vahendab BBC.  

33aastane näitlejanna jäi kadunuks kolmapäeval. Naya rentis kella 13 paiku paadi ja veetis pärastlõuna oma pojaga ujudes, teatas politsei. Umbes kella nelja paiku õhtul leiti paat koos 4aastase poja Josey'ga, kuid naine oli teadmata kadunud. Politsei sõnul olid pardal näitlejanna rahakott, isikutunnistus ja päästevest. Päästemeeskond kutsuti välja kolmapäeval kella 22 paiku ja otsingutega jätkati neljapäeva varahommikul. Pisike poiss ütles politseinikele, et tema ema hüppas vette, kuid pole tagasi tulnud. 

Neljapäeval, 24 tundi pärast naise kadunuks kuulutamist teatas Ventura maakonna šerifi büroo, et näitlejanna on uppunud. Politsei alustas tohutu otsinguoperatsiooniga, milles osales umbes 100 töötajat, kuid seni pole naise surnukeha leitud. Seersant Kevin Donoghue ennustas, et surnukeha leidmiseks võib kuluda nädalaid. "Kui surnukeha on millegi külge vee alla takerdunud, ei pruugi see kunagi üles tulla." 

"Teeme kõik, mis meie võimuses, et teda leida ja kasutame kõiki kättesaadavaid võimalusi ning tehnoloogiat. Otsinguga seotud eksperdid tunnevad järve väga hästi ja loodame otsingutel nende teadmistele," lisas Donoghue. Järv oli otsingute ajaks suletud.

Ventura maakonna politseiosakond kinnitas 33aastase staari surnuks pärast seda, kui kuuendal läbiotsimise päeval leiti naise surnukeha. Politsei andmetel kasutas Rivera viimaseid jõuvarusid, et päästa oma poeg, ennast ta päästa aga ei suutnud.

Šerif Ayub jagas Naya surmani viinud minutite jooksul traagilisi üksikasju. "Arvatavasti hakkas paat triivima ja Naya kulutas oma energiat, et poeg paati tagasi saada, kuid mitte piisavalt, et ennast päästa," ütles ta. 

4aastane poeg Josey oli Naya ainus laps. "Teen Josey jaoks kõik, ta on nii lahke ja armas poiss," sõnas naine 2018. aastal ajakirjale People. "Ta inspireerib mind väga mitmel moel."

Naya Rivera sai tuntuks seriaalist "Glee" ja temast sai näitetrupi kolmas liige, kes suri 30. eluaastates. Kaastäht Mark Salling tappis end 2018. aastal 35aastaselt pärast seda, kui tunnistas end süüdi lapspornograafia omamises. 2013. aastal suri vaid 31aastaselt alkoholi ja heroiini mürgise segu tõttu peaosatäitja Cory Monteith.

Naya Rivera alustas suhet näitleja Ryan Dorseyga 2014. aastal pärast seda, kui kihlus räppar Big Seaniga lõppes. Sama aasta juulis abiellus paar Mehhikos ja aasta pärast tervitasid nad oma poega Josey Hollist. Pärast kaks aastat kestnud abielu andis Naya abielulahutuse sisse.