Jane Kruusmaa ja Kerdo MölderFoto: Facebook.com/respekt2011
Saund
9. juuli 2020, 10:10

Rõõmusõnum fännidele! Respekti algkoosseis avaldas uue loo ja annab viis kontserti

Respekti algkoosseisu kuulunud liikmed Jane Kruusmaa ja Kerdo Mölder salvestasid vanade aegade mälestuseks ballaadi ja annavad juulis viis kontserti.Ballaadi nimi on "Ära mine ära veel" ja see räägib armastuse purunemisest ning lahkuminekust. "Teineteisest lahti ütlemisest lahutab alati üks sekund, mõnel kestab see sekund kahjuks terve igaviku, teisel kogu elu. Kuid ühel hetkel tuleb lahti lasta nii sellest sekundist kui ka kõigest, mis hoiab sind kinni ega lase elus edasi liikuda. Tuleb võtta sekund iseendale, hingata sügavalt sisse, tõusta jalule ning edasi liikuda.

See õige alles ootab sind mitmete järvede taga, sa olid lihtsalt õigest teest kõrvale kaldunud ning ekselnud õppetundide kõrvalteedel," selgitab Mölder laulu mõtet.

"Haavad kasvavad ajaga küll kokku, aga ei parane, sest haav vajab rohtu. Parim rohi haavale on iseenese armastamine - alustage sellest, see on kogu elu alustala. Seal, kus ausus ristub usaldusega, algab teekond, mis täitub vabadusega," lisab ta.


Respekti kontserdid on tekitanud fännides suurt elevust, justkui bänd teeks comeback'i, kuid kokku tullakse vaid viieks kontserdiks.
  
"Ka meie oleme inimesed oma emotsioonide, tunnete ja mälestustega ning neid meenutades tekkis meil suur soov seda korrata. Selle tõttu otsustasimegi mõned kontserdid anda," selgitab Kerdo.

Juunis 11. tegutsemisaastat tähistanud Respekt keskendub kontsertidel just vanematele lauludele, sest laval on ansambli esimesed liikmed. 

Respekti kontserdid toimuvad:

11.07 Kannu Kõrtsis

17.07 Viljandi ööklubis Cheers

18.07 Rakvere ööklubis Mjau

24.07 Võru ööklubis Tartu

25.07 Pärnu Kuursaalis