Paris HiltonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. juuli 2020, 21:30

Paris Hilton mõnitab Kanye Westi valimiskampaaniat

Alles hiljuti kuulutas Ameerika räppar Kanye West, et ta kandideerib presidendiks. Ei läinud palju aega mööda, kui Paris Hilton hakkas nalja tegema, et ta osaleb ka 2020. valimistel ning lisas juurde pilkavad loosungid, kirjutab Hollywood Life.

Paris Hilton teatas 5. juulil Instagramis ja Twitteris, et kandideerib Trumpi ja Bideni vastu presidendiks. Hilton mõtles välja ka ideaalse kampaania tunnuslause „Tehke Ameerika jälle kuumaks” ning lisas juurde teemaviite „Paris presidendiks”  koos südamete, printsessi ning tähtede emotikonidega.

Seltskonnakaunitar teeb veel nalja, et ta kavatseb Valge Maja roosaks värvida ning lubab toetada Ameerika tööjõudu, kes peavad kandma ainult Ameerika disainerite riideid.

Ehkki Paris Hilton teeb sõbralikku nalja Kanye Westi üle ning tegelikkuses ta ei kandideeri presidendiks, siis räppar mõtleb kõike tõsiselt. Ta ei ole veel oma kampaaniaplaanidest lähemalt rääkinud ega paljasta, millise parteiga ta koostööd teeb, kuid tema teadaanne pälvis nii kuulsuste tuge kui ka pilkamist.