Alari KivisaarFoto: Rauno Vahtre
Inimesed
7. juuli 2020, 17:40

Alari Kivisaar raadiokarjäärist: vanaema oli väga kurb, kui kuulis, et pojake ei lähegi ülikooliga edasi (1)

Eesti ühe kuulsama raadiohääle käest uuritakse tihti, mis on tema edu valem ja kuidas on ta suutnud kõik need aastad kuulajaid lõbustada. Alari Kivisaar andis Kristjan Hirmo podcast'is "Hirmocast" intervjuu, kus ta selgitas, et see kõik on raske töö vili.

"Eks see raadiotöö on koguaeg üks töö ja vaev, ega see ju iseenesest tule. Siin ole ka oma osa selles, et siia on korralikult vundamenti laotud väga pikkade ja pikkade aastate jooksul," tunnistas Kivisaar, et ei suuda isegi meenutada, kui kaua on ta raadios olnud. "Ma ei tea kui vana ta on..35? Või midagi sinna kanti."

Kivisaar arvab, et kõik saab alguse otsusest. "Sa pead tegema selle otsuse. Minu puhul siis raadiotööga. Ei saa tulla raadiosse ja olla siin edukas, kui tuled ja mõtled et oh, ma lihtsalt proovin ja vaatan kuidas läheb. Pead vastu võtma selle otsuse, et ma olen see raadiomees või -naine ja pead tegema selle otsuse, et sa panustad siia 100 protsenti ja ülejäänud tegevused peavad kõrvale jääma, või veel parem kui neid üldse ei ole," kirjeldas Alari enda edu valemit.

"Otsused tuleb inimesel endal vastu võtta. Teistel on lihtne midagi soovitada ja arvata, see ei ole nende elu. Seda ma tegin ja läksin seda kultuuritöötaja rada minema. Selle peale oli eriti kurb mu vanaema, kui ta kuulis, et pojake ei lähegi ülikooliga edasi, vaid läheb hoopis mingit kahtlast asja tegema," selgitas Alari.