Vasakult: Amberi õde Whitney, Amber, tema advokaat Jennifer ja tüdruksõber Bianca. Foto: Vida Press
Inimesed
7. juuli 2020, 14:52

FOTOD | Johnny Depp ja Amber Heard jälle kohtus – sedapuhku sõdib Depp kõmulehega

Ekskaasad Amber Heard ja Johnny Depp on taas kohtus - mees kaebas laimu eest kohtusse Briti kõmulehe The Sun, kuna ajaleht nimetas teda 2018. aasta aprillis ilmunud artiklis naisepeksjaks.

Kohtuasi sai alguse sellest, Deppi ja Heardi suhted pole juba ammu enam roosilised - naine on meest süüdistanud vägivallatsemises ja enesele kallale tulemises, samuti liigses alkoholi ja narkootikumide tarvitamises. Depp on kõiki neid süüdistusi aga eitanud ja väitnud, et hoopis Heard oli vägivaldne. 

Veebruaris peetud eelistungil loeti sama kohtuasjaga seoses Londoni kohtus ette Johnny Deppi kunagised mobiilisõnumid, kus ta ähvardas Amber Heardi uputada, põlema pista ja surnukeha rüvetada. Väidetavalt kirjutas „Kariibi mere piraatide“ täht 6. novembril 2013 oma sõbrale, briti näitlejale Paul Bettanyle: „Põletame Amberi ära. Uputame ta, enne kui me ta ära põletame!!! Pärast k**in tema põlenud surnukeha, veendumaks, et ta on surnud.“

Heard saabus kohtusse oma õe Whitney ja advokaadi Jennifer Robinsoni seltsis. Samuti oli kohal Amberi tüdruksõber Bianca Butti. Endist abielupaari ootab ees kolmenädalane istungiterodu. Tegelikult pidanuks protsess algama juba märtsis, kuid lükkus koroonaviiruse pandeemia tõttu edasi.