Merilin MälkFoto: Martin Ahven
Inimesed
15. juuli 2020, 12:12

IDEAALNE SUVEPÄEV | Merilin Mälk: kõik on nii põnev! Ma olen nii elevil, mis veel edasi!

Küsisime Eesti staaride käest, kuidas ja kus nad oma suve veedavad, milline oleks nende ideaalne suvepäev ning kas koroonaviirus on kuidagi nende suveplaane mõjutanud. Värskelt gümnaasiumi lõpetanud laulja Merilin Mälk tunnistab, et on elevil, mis sel suvel saama hakkab.

"Paar päeva tagasi sai minu üks eluetapp läbi, gümnaasium on lõpetatud ja täiskasvanuelu algab täiel rinnal. Nüüd lõpuks saan muusikale keskenduda, just nii palju, kui jaksan," räägib Merilin Mälk. Laulja tunnistab, et kool segas muusikaga tegelemist. Nüüd aga õnnestus tal käia Soome laulukirjutajate laagris ning teha nii mõnegi muusikuga laulusessioone.

"Ja ausalt, see kõik on nii põnev. Päris busy life (hõivatud elu – ingl. k.) on olnud juba terve juunikuu. Ja ma olen nii elevil, mis veel edasi," räägib ta. Laulja sõnul jääb senine kodukant Saaremaa talle aina kaugemaks, kuna töö ja peika on Tallinnas.

Laulja tõdes, et koroona on tema plaane mõjutanud ning see mõju pole siiani lõppenud. "Juba eksamid lükkusid ju suve peale ja jaanid oleksin tahtnud veeta kuskil suuremal üritusel, kus on lubatud palju inimesi."

Merilini jaoks on ideaalne suvekoht Saaremaal tema maakodus Tagarannal: "Meil on siin armas suvila, mis asub otse mere ääres." Laulja sõnul veetis ta koos sõpradega mõnda aega seal puhkust ning see oli väga meeldiv, kõik jäid reisiga rahule. "Siin on nii ilus loodus, saab grillida, ujuda,  jalutada põnevates kohtades, mängida palli jne," räägib ta.

Ideaalne suvepäev hõlmab laulja jaoks paljajalu õues käimist ning pannkookide ja oma aia maasikate söömist. Ta kirjeldab: "Edasi tahaksin juba ringi jalutada kuskil looduses avastamata kohtades. Õhtul on juba tuulevaikne ja mõnus pusa peal õues chill'ida (aega veeta – ingl. k.)."