Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 10. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna ei tohiks sa kellegi teise mõjutusel investeeringuid või suuri väljaminekuid teha, praegusel ajal toob see tõenäolisemalt kahju kui kasu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära ürita kuidagi laveerida või kaaslastega manipuleerida, suru hambad risti ja tegutse. Kui tõesti häda käes, tunnista puhtsüdamlikult, et oled endale võtnud üle jõu käiva ülesande.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui kuskil koosolekul tuliseks kisub, säilita sina külm närv. Ära hakka jõuliselt oma seisukohtade eest võitlema, mõtle üheksa korda, enne kui sõna võtad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõned kolleegide mõtteavaldused tunduvad ikka väga naeruväärsed! Pole mingit mõtet ennast kuidagi teistest targemaks ja paremaks pidada, mõtle positiivselt ja ole koostööaldis.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllalt tõenäoliselt avaneb võimalus koolitusel või tööreisil käimiseks. Ametiasjus tekkinud kontaktid võivad tasapisi isiklikule tasandile laieneda.

Neitsi
23. august – 22. september

Tähelepanu on tööalastel plaanidel, karjääri kujundamisel. Tahaksid auahnelt edasi rühkida, aga selleks pead endale esmalt aru andma, millised on sinu tugevad ja nõrgad küljed.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tagasihoidlikkus pole praegu voorus, näita ennast, tule oma ideede ja plaanidega lagedale. Küll sa näed – teised tunnustavad su tarkust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea on tunda, et su kõrval on inimesed, kellel on sinuga samad eesmärgid, kellega on võimalik asju arutada, kellelt saab alati nõu küsida. Hästi toimiv meeskond on edu aluseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled täna ülimalt energiline. Koostöö ei pruugi su kärsituse tõttu kuigi hästi sujuda, sa ei suuda teisi järele oodata. Paremini õnnestuvad individuaalsed projektid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle võidakse teha ahvatlev pakkumine. Enne kui väljakutse vastu võtad, mõtle hoolikalt läbi ka olukorra varjuküljed – kas sul on piisavalt aega ja energiat, et end uues rollis kindlalt tunda?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ühest küljest on olukorrad sellised, et reageerida tuleb kiiresti, teisalt aga kaasneb riskimisega oht väga valesid valikuid teha. Kohati kipud oma võimeid üle hindama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kriitikasse suhtu rahulikult. Pea silmas, et nende kommentaare, kes ei kritiseeri mitte su tegevust, vaid su isikut, ei tasu kohe üldse mitte tõsiselt võtta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algamas on võimaluste rohke, ent mõneti vastuoluline aastaring. Sul on suurepäraseid võimalusi uute rahuldust pakkuvate armusuhete arendamiseks, kuid seejuures võivad sind pidurdada mälestused ning nendest tulenevad hirmud. Et mineviku mõjust vabaneda, tuleb kunagisi probleeme analüüsida.