Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 12. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ka juhul, kui oled väga õnnelikus paarisuhtes, võib sind vaevata küsimus, kas kallim sind ikka piisavalt armastab. Oska hoolimist näha ka tema tegudes, ära nõua pidevat sõnalist kinnitust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Armusuhteis puhuvad uued tuuled. See, mis veel eile näis lõbus ja veetlev, tundub nüüd ühtäkki igav ja januned juba sootuks millegi muu järele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päev võib tuua võimalusi uute armusuhete alustamiseks, pole ime, kui õnn lausa ootamatult sülle langeb – võimalikud on romantilised kohtumised kohtades, kus seda lootagi ei julgeks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuuled nii mõndagi põnevat, kuid ei viitsi asjade üle eriti pikalt mõelda ega pruugi seetõttu suuta saadud info põhjal asjakohaseid järeldusi teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on piisavalt jõudu, et oma unistuste poole rühkida. Hea aeg selleks, et parandada varem tehtud vigu ja alustada taas kunagi soiku jäänud projektidega.

Neitsi
23. august – 22. september

Pälvid täna tähelepanu ja tunnustust. Seejuures pead aga arvestama, et su edu tekitab kelleski kadedust ja ta üritab midagi salamisi sinu vastu sepitseda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Parimad võimalused saabuvad siis, kui oled nende jaoks valmis. Ole kannatlik ja tea, et mis tulema peab, see ka tuleb. Siis, kui on õige hetk.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad oma tegevust targasti planeerida – sead asjad tähtsuse järjekorda, pühendud kohustustele nii palju kui vaja, jättes aega ka sõprade ja huvialade jaoks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Varu lastega suhtlemiseks aega ja kannatust, kuula ja aktsepteeri nende arvamusi. Tasapisi õnnestub suhteid tugevamaks ja usalduslikumaks muuta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul tekib praegu uus suhe, siis ära selle arendamisega kiirusta – kui liigud rahulikus tempos, suudad välja kujundada pikaajalise stabiilse partnerluse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub palju õues olla ja kasutada kodukandi spordiradu. Kui oled regulaarse sportimise soiku jätnud, on mõttekas nüüd taas õhinaga treeninguid alustada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Loominguline tegevus sujub fantastiliselt. Ent need asjad, millega hakkama saamiseks on vaja kahe jalaga maa peal seista, ei pruugi nüüd just kõige paremini õnnestuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastal on sul küllaga julgust ja enesekindlust, tahad õppida ja maailma avastada. Ka pakuvad sulle huvi erinevad inimesed – sõlmid tutvusi nendega, kes erinevad su tavatuttavaist, võluvad sind eksootilisuse või omapärase maailmavaatega. Ära loobu vanast ja kindlast uue ja põneva kasuks.