Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 11. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lähened asjadele optimistlikult, sul on tunne, et midagi halba ei saa juhtuda. Liigne sinisilmsus võib panna sind valesid otsuseid tegema ja probleeme tuua.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Armusuhted on esmatähtsad. Külgetõmbavad tunduvad eeskätt hea välimusega, seksuaalselt ahvatlevad vastassoost isikud, sisemine ilu on pigem teisejärguline.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära mitte ootagi, et oleks palju neid, kes on valmis sinu pärast pingutama – nii tabab sind paratamatult pettumus. Väärtusta seda, mis on olemas, ära ihalda kättesaamatut.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui tunned, et praegu on kõik väga hästi, on see märk sellest, et oled õigel teel ja peaksid samas vaimus jätkama. Kui oled rahulolematu, tuleb muuta enda käitumist.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi võtab su põlved nõrgaks. Paraku ei pruugi praegu tekkiv armastus õnne tuua, vaid võib su elu hoopis segi paisata ja seniseid hästi toimivaid suhteid rikkuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Näed teistes neid omadusi, mis sulle meeldivad ja võimendad neid, jätad aga tähelepanuta kõik selle, mis võiks häiriv olla. Kerge on vaimustusse sattuda, paraku aga ka pettuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Proovi ise aru saada, mis on sinu jaoks vajalik, mis aga kasutu. Otsusta, mis on see, millest loobuma peaksid. Nii tähtsat otsust ei saa jätta kellegi teise teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled harjunud, et sul on küllaltki suur tegevusvabadus, võtad uljalt ette. Ent nüüd on oht, et muutud liiga enesekindlaks ja lubad endale liiga palju.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära lähtu ainult sellest, millisena soovid enda tulevikku näha – see, mida sa kavandad, on niivõrd laiapõhjaline, et mõjutab palju ka teiste elu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegele lastega, õpeta neilegi, kuidas panna tähele seda, mis on ümberringi head ning halvale mitte liiga palju tähelepanu pöörata. Hea aeg sportimiseks ja seiklemiseks, matkale minekuks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei oota midagi erakordset, vaid lepid olemasolevate tingimustega ja oskad neid – isegi siis, kui need on tagasihoidlikud - maksimaalselt ära kasutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Liigu ringi seal, kus on inimesi, kes valdavad sulle olulist infot, hoia silmad-kõrvad lahti, sest vajaminevat teavet võid saada pealtnäha täiesti juhuslikul ajahetkel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastaringil suudad nii mõistust kui jõudu edukalt ja õigete eesmärkide nimel kasutada. Palju on kasu mineviku kogemusest, vanemate sugulaste toetusest ja nõuannetest. Suured on eduvõimalused raha- ja ärivallas. Sul õnnestub oma tegevusvälja avardada ja sissetulekut suurendada.